Hovudside

Slik reparerer en slitt flekk på et parkettgulv

by Walther

Slik reparerer en slitt flekk på et parkettgulv

I motsetning til tepper, linoleum og fliser, som dekker undergulvet i et rom, tregulv generelt er et rommets opprinnelige gulv. Som sådan, har tregulv ikke har undergulv under dem, så hvis gulvet begynner å se slitt, ita € ™ s ikke så enkelt som å rippe det opp og erstatte den med ny. Når ditt parkettgulv utvikler en slitt flekk, kan du enten ta opp plass direkte eller hele styret på hvor spot vises.

Bruksanvisning


Fyll Spot


•  Fyll ut slitte sted bare når det utgjør en sikkerhetsrisiko. Hvis den slitte spot er liten og ikke føle seg svak når du går på det, kan du fylle det.

•  Samle nok trestøv i en liten bolle til å fylle i stedet. Enten sand et lite område i et hjørne av parkettdekke hvor det wonâ € ™ t bli lagt merke til eller et stykke tre med en lik parkettgulvfarge.

•  Legg tre filler til den slitte stedet. Mens tre filler er våt, børste trestøv over toppen av filler, trykke den ned i filler slik at kun støv viser. La treverket sparkelen tørke i ett til to timer.

•  Sand den fylte sted nedover, slik at den er på nivå med resten av løvtre. Pass på å ikke sand rundt gulvet.

Erstatte styret


•  Sett på hele gulvbord hvis den slitte spot er stor eller styret føler seg svak i området der den slitte stedet ligger. Hvis du ikke kan finne den eksakte type parkett, få et gulvbord som har en lignende farge og form til den opprinnelige gulv.

•  Trekk opp det gamle gulvbordet. Fordi de fleste tregulv har en not og fjær installasjon, den ene siden av gulvbordet generelt må kuttes for å erstatte det. Bruke en sirkelsag mellom kanten på den ene side av gulvplaten og den tilstøtende gulvplate for å bryte forbindelsen. Sett sagen til en måling litt kortere enn bredden av gulvplatene for å hindre kutte bjelkene. Kutt i en 45-graders vinkel. Tungen på gulvbordet skal være festet til tilstøtende gulvbordet.

•  Trim den ene siden av det nye gulvplate til å passe inn i rommet. Fordi du ikke kan få tungen og sporene i nytt gulvbord på plass med de to omkringliggende gulvbordene allerede lagt, må du klippe av den ene siden av gulvbordet, slik at den passer mot den delen av det gamle gulvbordet du igjen på plass. Du kan finne ut hvor du skal kutte gulvbordet ved å skyve den på plass sammen med en tilstøtende gulvbord og deretter se hvor mye av styret må fjernes for å få plass i styret ned i gapet. Når youâ € ™ ve avskåret den første bit av styret, sliping brettet ned til det bare klemmer inn i gapet vil sikre en tett passform.

•  Løft brettet opp igjen på den siden som du trimmet ned og legge litt trelim til tilstøtende bord. Skyv brettet tilbake på plass og tørk bort trelim som mus ut av gulvet. Tillate styret tørke i 24 timer før du går på det.