Hovudside

Best Clover for Ground i Pacific Northwest

by Walther

Best Clover for Ground i Pacific Northwest

Clover er en utmerket ground for arealer som ellers ville legge ufruktbar for en periode av året. Clover har nitrogenfikser knuter på sine røtter som beriker jord og naboanlegg med nitrogen. Pacific Northwest har kalde vintre og milde somre perfekt for dyrking av de kule-vær kløver planter. Imidlertid er det flere typer av vekstforhold innenfor Pacific Northwest, og derfor den beste kløver for området avhenger av disse tilstander.

Rødkløver


Rødkløver er den mest tallrike ground vokst i verden så vel som i Pacific Northwest. Siden denne variasjonen av kløver har en høy toleranse for vintertemperaturer, vil det vokse langt inn i vinteren og deretter igjen tidlig på våren. Denne kvaliteten gjør det en god stafett avling, berikende jord til bøndene plante en cash crop i samme område.

New Zealand Hvit Clover


New Zealand hvitkløver er en god plante for mange områder innen Washington og Oregon. Det gror godt i områder vekk fra kysten med tørr jord lav saltholdighet. Dette kløver fungerer som en ground ved å sende ut stilker som root ut i endene. Som en mellomstor kløver, fungerer New Zealand utvalg som en årlig med korte røtter som råtner bort over vinteren. Men det rikelig frø i jorda spirer tidlig om våren, som dekker det samme området igjen.

Strawberry Clover


Jordbærkløver er et bedre anlegg for å dekke felt i områder nær kysten hvor salt spray dekker det omkringliggende landskapet. Dette kløver vokser godt i våt jord, utvide sine røtter rundt 3 meter ned i jorda. Kombinasjonen av fuktighet og salt toleranse kombinert med en høyere motstand mot varme lage jordbær kløver en perfekt ground hvor andre planter vil slite.

Alsike Clover


Alsike kløver er en plante innfødt til Sverige og derfor kuldebestandig. Dette anlegget ikke danner matter som andre kløver, men blomster voldsomt langs stammen, sette ut nye frø konstant gjennom hele vekstsesongen. I områder med vannmettet jord, trives den alsike kløver selv på sur jord, sender sine røtter dypt ned i gjørma. Perfekt for områder hvor høy fuktighet gjør tilling nesten umulig, alsike kløver frø spirer fra overflaten såing, stue gjennom Telehiv og utsatt for nesten ingen skadedyr eller sykdommer.