Hovudside

Slik installerer Dør Push Plates

by Walther

Svingende dører er vanlige bekvemmeligheter i spiskammers og vaskerom, og en push plate vil beskytte overflaten av en svingende dør fra fingeravtrykk, skitt og andre skader. En trykkplate er et tynt stykke av metall som er festet til kanten av døren på armen høyde. Det holder slitasje til døren overflaten på et minimum. Push-plater kan være strengt funksjonelle eller dekorative, og de er vanligvis laget av messing, jern eller bronse.

Bruksanvisning


•  Hold installasjonen malen som fulgte med push platen til ønsket sted på døren 3/4 tommers fra døren kanten. Instruksjonene som fulgte med push plate kan ha anbefalinger for en komfortabel monteringshøyde - vanligvis 45 inches fra bunnen av døren til midten av platen. Hold trykk plate direkte til døren hvis du ikke har en mal. Plassere en liten nivå over toppen og sidene av mal eller trykk plate å sikre at det er rett.

•  Merk av plasseringen av festeskruene gjennom hullene i malen eller push plate med en blyant.

•  Fjern mal eller push plate fra døren. Plasser poenget med en syl eller en spiker over hver blyantstreken, og trykk på det med en hammer for å lage en liten fordypning for selvborende skruer. Bore grunne pilothull på de merkene med en 3/16-tommers drill bit installert i en elektrisk drill hvis du skal feste din push-plate med vanlige treskruer.

•  Plasser trykkplate over kanten av døren. Line opp monteringshullene i platen med fordypningene eller hull du har gjort tidligere.

•  Kjør skruer gjennom hvert monteringshull og inn døren med en stjerneskrutrekker til de er stramt. Bruk en Phillips bit installert i en elektrisk drill å kjøre i skruene lettere, om ønskelig.

Tips og advarsler


  • Selv presse platene er vanligvis festet til tre dører, kan de være festet til en metall dør på samme måte. Bore gjennom blyantmerker for push plate monteringshull med en 3/16 tommers drill bit installert i en elektrisk drill. Installere push plate som beskrevet tidligere.