Hovudside

Hvordan å rense et toalett Når en stempelet ikke vil fungere

by Walther

Hvordan å rense et toalett Når en stempelet ikke vil fungere

Selv om det er frustrerende når du ikke klarer å rense toalettet med et stempel, er det flere andre metoder som du kan prøve uten å kalle en profesjonell. Forskjellige verktøy kan være nødvendig for å fjerne blokkeringen, avhengig av arten av blokkeringen. Hvis den tette er forårsaket av en hard gjenstand, for eksempel en leke eller tannbørste, vil toalettet skylle perfekt med bare vann, men tette med toalettpapir. Toalettpapir fanger på elementet, forårsaker tette.

Bruksanvisning


•  Sett skruen slutten av en hånd-cranked auger (rør slange) i toalettskålen, presser skruen slik at den følger de bøyer av vannveien inne på toalettet. Vri skruen håndtak å hjelpe innsetting. Hvis du føler en hindring, holde snu håndtaket til auger bryter opp blokkeringen. Mateskruen vil være i stand til å bryte opp en toalettpapir tette, men hvis hindringen er et fast element, for eksempel en tannbørste eller leketøy, vil mateskruen ikke løsne elementet.

•  En utvid blære vil stenge toalettet åpning og tvinge en høytrykks strøm av vann i toalettet indre vannvei. Fest utvid blæren til en hageslange (hvis du kan få det inn i huset), eller annen slange festet til vasken. Sett blærehalvveis inn i åpningen og slå på vannet. Blæren vil ekspandere som vann tvinges inn i vannveien. Litt vann kan sikkerhetskopiere rundt blæren, så vær forsiktig med overløp.

•  På dette punktet, er blokkeringen definitivt et solid element. Ved hjelp av en bolt grabben (tilgjengelig på automotive butikker) eller en bøyd kleshenger, prøver å ta på objektet og dra den ut av toalettet.

•  Deretter kan du prøve å løsne elementet fra den andre enden av toalettet. Tømme bollen og toalett tank, hekt vannlinjen, trekk ut på toalettet og nøye snu den på høykant. Hvis du kan se hindringen, sette inn en fiskekrok remover å hente varen. Hvis du ikke kan se objektet, kan du prøve å nå elementet med en bolt grabben, som har lengre rekkevidde.

•  Ta toalettet utenfor og legge den på sin side. Sett hånd sveives skrue i bunnen av toalettet opp mot skålen. Hvis det er mulig, mens du skru skruen, sett inn en vannslange i bollen og slå på vannet. Hvis dette trinnet mislykkes, må du erstatte toalettet.

Tips og advarsler


  • Vær veldig forsiktig når du flytter din toalett, slik at du ikke bryte den. Når du legger på toalettet på sin side, sette en gammel håndkle under den, slik at det ikke blir riper av gulvet eller bakken.