Hovudside

Condo Cleaning Sjekkliste

by Walther

Condo Cleaning Sjekkliste

Holde en rengjøring sjekkliste bidrar til å ta gjetting ut av rengjøring leiligheten din. Sjekklister vil bidra til å holde styr på renseprosessen, sikre at du rengjør de rette tingene til rett intervaller og vil hindre deg fra å kaste bort tid på å prøve å huske hva som må rengjøres. Juster din sjekkliste for å dekke dine individuelle behov. Hvis du har en leilighet med en rekke personer, barn eller kjæledyr, kan det hende du må rengjøre den oftere enn hvis du bor alene.

Kjøkken


Rengjøre kjøkkenet hver ukene eller etter behov. Tørk av komfyrtopp og knotter. Bruk en kost til å fjerne spindelvev og støv toppen av skap og høye hyller med en mikrofiberklut. Rengjøre av kjøkkenet tellere. Sett glasset mikrobølgeovn plate i oppvaskmaskinen og rengjør innsiden og utsiden av maskinen. Vask forsiden av oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser og ovn. Støv spiskammeret hyller og feie kjøkkengulvet. Deep rengjøre stekeovn og kjøleskap en gang i noen måneder. Alltid tørke opp søl som du legger merke til dem for å hindre dem fra å bosette seg i og hindre deg fra å måtte skrubbe dem ut.

Soverom


Rense soverommet ditt en gang hver par uker eller etter behov. Støv vegger og fjerne spindelvev. Støv i hyllene og rense speil med vindusvask. Støvsug hele gulvet og under sengen. Deep rydde soverommet hver månedene ved å vaske vegger og gulvlister og ved å fjerne sko fra skapet og støvsuging skapet gulvet.

Badene


Rengjøre bad en gang hver uke eller etter behov. Støv vegger, hyller, brett og toppen av toalettet. Vask vasken og innsiden og utsiden av toalettet. Rengjøre gulvene og skrubbe karet. Fjerne såpe avskum fra dusjvegger, såpe holderen og vask området. Deep rengjøre badet hver månedene ved å gå gjennom medisinskapet og støvtørking og sortering elementer. Vask bad tepper og erstatte dusjforheng liner hvis det er muggent.

Spisestue / stue


Støv alle overflater og fjerne alt av spindelvev. Tørk ned vegger og dører etter behov. Ren og erstatte lyspærer og inventar hvis nødvendig. Støvsuge gulvene. Deep rengjøre rommene hver månedene ved å vaske vegger og gulv og rengjøring noen tepper.

Vaskerom


Rengjør vaskerom hver tredje uke eller etter behov. Tørk av toppen og sidene av vaskemaskin og tørketrommel. Ren drypper vaskemiddel flasker. Fjerne spindelvev og støv veggene. Rengjør tørketrommelen lo fellen og rundt kanten. Rengjør vaskerom vask. Støvsug eller mopp gulvet.