Hovudside

Bonica Vs. Knock Out Roses

by Walther

Bonica og Knock Out roser er både hybrid roser utviklet for å være solid og værbestandig. Skaperen av Knock Out rose hevder det er nå den mest solgte steg i Nord-Amerika.

Blomster


Knock Out rose blomstrer i en liten klynge av mellomstore blomster med spisse knopper og sju petals per knopp. Den Bonica Rose har en liten klynge av cupped, doble blomster med 70 kronblader.

Duft


Begge roser har en mild duft. Den Bonica rose lukter som friske epler, og Knock Out lukter som te.

Størrelse


Den Bonica rose bush kan vokse til mellom 4 meter og 8 meter i både høyde og bredde. Knock Out rosebusk vokser vanligvis til mellom 3 meter og 5 meter i både høyde og bredde.

Beskjæring


Verken Bonica heller Knock Out rose krever deadheading, eller fjerning av døde blomster, å forbli fruktbar. Men for maksimal løvverk vekst, Knock Out bør trimmes tilbake til mellom 12 inches og 18 inches i tidlig på våren.

Blooms


Gjennom hele sommeren, den Bonica rose blomstrer nesten hele tiden. Knock Out rose har en blomstrende periode som ser nye oppblomstringer vises hver fem til seks uker.

Omsorg


Både Bonica og Knock Out roser er klassifisert som lett å omsorg for varianter. De krever lite vedlikehold og vil vokse i de fleste forhold i Nord-Amerika.