Hovudside

Hvordan bygge en innfelt Fire Pit

by Walther

Nyt utendørs på kjølige kvelder ved å samle rundt din selvbygde innfelt brann pit. Bruk pit for grilling, grille marshmallows eller bare som et samlingsområde for de etter mørke skumle historier. Selv om det er mulig å bygge et bål på bakkenivå eller på et dekk eller uteplass overflaten, skaper en innfelt brann pit ekstra sikkerhet og gjør det mulig å fremme bedre drenering inni gropen. Bygge pit bør kreve noe mer enn en helg med arbeid, og du kan begynne å bruke din pit umiddelbart.

Bruksanvisning


En stav av det området du ønsker å plassere ildstedet, med tanke på eventuelle bestemmelser som beskriver plassering av ildsted i forhold til ditt hjem eller andre bygninger. Bruke en fast lengde av garn for å skissere form av ildstedet.

•  Grav ildstedet området, grave ned til en dybde på 18 inches med en spade. Bruk målebånd for å gjøre alle sider og områder av ildstedet 18 inches fra den naturlige bakkenivå.

•  Slå på nivå rundt på bakken i utgravingsstedet for å sjekke for lave og høye områder. Fjerne jord fra de høye områdene.

•  Monter veggene i ildstedet fra belegningsstein. Formen på brostein du bruker bør avhenge av den tiltenkte form av ildsted. For sirkulære brann groper, bruk konisk belegningsstein som lett skaper en sirkulær form når den er satt sammen. For rektangulære eller firkantede brann groper, bruker rektangulære eller firkantede belegningsstein. Lå den første rad av stener på plass mot den ytre kanten av det utgravde området, hvor hver sten så tett sammen som mulig.

•  Vakler brostein å bygge opp veggene i pit. Dette gir kraftigere vegger enn straight-stabling steinene. Bygge veggene oppover inntil de rager omtrent 4 inches over den naturlige nivå på bakken.

•  Fyll brann pit-området med en 6-tommers lag av kalkun grus. Grus fremmer drenering og hindrer vann i å stå i brann gropen og hindre dine forsøk på å bygge en brann.

Tips og advarsler


  • Sjekk med din lokale fylke og by tjenestemenn å lære noen byggerestriksjoner i ditt område som er spesifikk for brann groper. Lokale tjenestemenn kan også henvise deg til de riktige kontorer for å få bygningen eller gravetillatelse.