Hovudside

Utbredelsen av Aquatic banan planter

by Walther

Utbredelsen av Aquatic banan planter

Selv om vannplanter ikke kan holde noen interesse for den gjennomsnittlige gartner, deres attraktive egenskaper gjør dem egnet for akvarium habitater. Banan planter er en vanlig type anlegg for akvarier. I naturen, disse plantene formerer fra frø, men vegetative divisjoner er en enkel metode for å multiplisere banan planter i din egen tropisk dammen hage i akvariet.

Bananplanter


Det vitenskapelige navnet for banan planter er Nymphoides vann. Banan planter er ingen relasjon til de tropiske trær som produserer banan frukt. Snarere er de et medlem av liljefamilien av planter. Disse plantene produserer små hvite blomster på tynne stengler som strekker noen få inches over de flytende blader, eller lilje pads. Tuber strukturer ligne bunter av grønne bananer, noe som gir dette anlegget sitt navn. Knollene fungere som lagringsenheter for energireserver. De leverer også nødvendig element for vegetativ reproduksjon.

Divisjon


Modne planter inneholder mange knoller under overflaten av jorden. Fjerne nedsenket pott som inneholder den overordnede anlegget og forvisning knollene er første skritt i å spre banan planter gjennom vegetative midler. Denne prosessen innebærer å skylle jorda utenfor klyngen av knoller og kutting av de ytre knollene på sine baser.

Planting


Et lag av grus langs bunnen av potten hjelper potte akvarium planter beholde jorda nær sine røtter. Den beste pottejord for en banan plante er en løs, Leir-medium som inneholder en høy konsentrasjon av myrtorv. Den korrekte settedybde er lik lengden av tuber. Før den spisse enden ned og kuttet ender opp. Spre et tynt lag av fin grus over toppen av jorda for å holde den på plass, og deretter forsiktig senke plantet tuber inn i akvarium eller dam vann.

Vekst


Bananplanter foremoderate mengder av sollys, noe som gjør det nødvendig å plassere de plantet pottene ikke dypere enn 24 inches under overflaten av vannet. Som de oppdelte knollene begynner å vokse, danner de lange stilker som kommer mot overflaten av vannet. Stilkene kan vises nær overflaten innenfor femte til syvende uke etter planting. Når på overflaten, bananplanter danne bladene som legger seg på overflaten av vannet. Nye planter er klar for divisjon innen ett til to år med planting.