Hovudside

Toilet Seat Hengsle Repair

by Walther

Toilet Seat Hengsle Repair

Hengsler for toalettseter og dekker kommer i to grunnleggende materialer, plast og metall. Plasthengslene er typisk støpt inn en design i ett stykke som er permanent festet til setet eller dekselet. Dette gjør det plasthengsel økonomisk, men nesten umulig å reparere som hele setet og dekselenheten skal skiftes. Metallhengsler, på den annen side kommer i en multippel-del-sammenstillingen. Hengslene er festet til setet og dekselet hver for seg med maskinskruer. En lang hengselpinne legger de separate hengsler sammen. Dette gir mulighet for rask fjerning og reparasjon av de separate hengslingsstykkene.

Bruksanvisning


•  Fjern toalettsete og dekke fra toalettskålen. Løsne de bakre hoved skruene på sete hengselsammenstillingen, ved å slå dem i mot klokka. Mutterne til heng boltene befinner seg på undersiden av skålen. Løft hele forsamlingen fra toalettskålen.

•  Legg toalettsetet og lokket på et flatt og fast underlag. Fjern den ødelagte hengselanordningen fra setet eller dekselet. Løsne de fire skruene, vanligvis to skruer per hengsel, fra den riktige dekselet eller sete. Løft hengselanordningen fra setet.

•  Identifisere hoved hengselpinne som festes de fire sett med hengsler. Hengselbolten er rund og omtrent 1/4 tomme i diameter.

•  Sett den tynne enden av neglen slag til sentrum av den lange hengselstiften. Slår enden av stempelet med den lille hammer. Stammen vil bevege seg ut av hengselanordningen.

•  Juster kjevene av tang rundt slutten av den eksponerte hengselstiften. Trekk forsiktig hengselpinne fra settene av hengslene. Det kan være behov for å fjerne hengselpinne helt hvis bare ett hengsel krever reparasjon. Trekk pinnen til den ødelagte eller problem hengsel er løs og tilgjengelig.

•  Påfør litt voks til hengselbolten for stive virkende hengsler. Kjøre en enkelt runde med cellofantape rundt enden av hengseltappen for løse passer.

•  Plasser en eneste dråpe instant lim på ødelagte deler av hengslene. Holde delene sammen og la limet oppsett. Følg anvisningene på etiketten for tørketider og bruksmengder av instant lim.

•  Sett på hengslene med en identisk kompis hvis reparasjon ikke er mulig. Sett hengselbolten. Installere setet og dekke tilbake på toalettskålen.

Tips og advarsler


  • På grunn av de mange stilarter av metall toalettsetet hengsler, kan det være lurt å ta den ødelagte hengslene med deg for korrekt identifisering. De fleste hjem center butikker har et stort utvalg av hengslene erstatninger.