Hovudside

Slik feilsøker Blue Max garasjeportåpner

by Walther

Genie Blue Max garasje døråpner er en svært pålitelig tillegg til garasjen. Det er tider, men når ting ikke fungerer akkurat som de skal. Før du ringer en reparatør, lære hvordan du feilsøker en Blue Max garasjeportåpner. De fleste garasjeportåpner problemer vil være enkle reparasjoner. Garasjeportåpneren bruker en lavspent ledningsnett system for trykknapp og sikkerhetssystemer. Det er også mindre justeringer som kan gjøres av gjør-det-selv hus når systemet har hatt noen feilsøking utført.

Bruksanvisning


Veggkontroll Console og fjernkontroll Issues


•  Sjekk for å være sikker på at det ikke er noen ødelagte ledninger i veggen-kontroll ledninger hvis åpneren ikke fungerer fra veggen kontroll. En døråpner som vil kjøre med unntak av trykknapp har mest sannsynlig en wire som er jordet. Se etter frynser, frakoblede ledninger mellom kontrollpanelet og motor. Også inspisere hvor sløyfen nagles til veggen og taket.

•  Bytt batteri i fjern hvis åpneren fungerer, men vil ikke operere med fjernkontrollen. Bruk en liten skrutrekker til å skru av tilgangspanelet fra baksiden av fjernkontrollen. Bytte batteri, og prøve det igjen.

•  omprogrammere fjernkontroll kode og mottakeren hvis batteriet var ikke problemet. Still et steg stige under garasje døråpner hodet slik at du kan få tilgang til baksiden. Finn "lære kode knappen" ved siden av justeringsskruene. Trykk på knappen i, og trykk deretter på fjern knapp som du peker den til strøm hodet. Dette vil tilbakestille programmet.

Dør Starter Ned, så Stopper


•  Koble døren fra garasjeporten vogn enheten ved å trekke på akutten-release tau. Åpne og lukke garasjeporten manuelt for å se etter noen bindende. Juster sporet der det er nødvendig.

•  Sjekk den lukningskraften justering. Med en skrutrekker, justere ned kraft justering i små trinn, og teste døren operasjon.

•  Inspiser kontakt omvendt mekanisme på portåpneren. På baksiden av motoren, justere kontakt omvendt skru med en skrutrekker ved å vri det mot klokken i små trinn. Sjekk driften av døren.

Døren kan ikke åpnes


•  Inspiser vogn og lysbildet. Hvis det ikke er engasjert, vil motoren kjøre men ikke plukke opp døren. Kjøre motoren til helt åpen stilling. Løft døren for hånd til vognen kobles inn i lysbildet på åpneren rail.

•  Inspiser kjetting eller remdrift på motoren. Hvis den har brutt eller løsner, vil den måtte skiftes ut.

•  Inspiser for binding på døren. Koble garasjeporten fra åpneren. Heve den manuelt, og sørg for at det ikke er bindende. Juster sporet der det er nødvendig.