Hovudside

Black Mold Treatment

by Walther

Tilstedeværelsen av Black Mold i ditt hjem, arbeidssted, eller innsiden av virksomheter som du hyppig, kan være farlig for helsen din og dine familiemedlemmer. Soppen, også kjent som Stachybotrys chartarum eller stachybotrys Atra, vanligvis vokser i fuktige, mørke områder og eksponering kan føre til en rekke medisinske tilstander eller død. Vekst av formen, de fleste ganger, begynner lenge før den slimete, grønn-sort tilstedeværelse blir synlig, men det er tilrådelig å begynne behandling for fjerning av så snart som mulig etter oppdagelsen.

Identifikasjon


Før du begynner noen form for behandling for å fjerne svart mold, er det viktig å finne årsaken til muggvekst som er vanligvis knyttet til fukt fra flom, høy fuktighet, utette rør eller kraner, eller toalett overløp. Når årsaken til mugg er adressert og fjernet, bør det stoppe fremtidig vekst av sopp. (Ref. # 1)

Utstrekning


Etter å finne årsaken til Black Mold vekst, må omfanget av skaden skal vurderes. Hvis bare et lite område er berørt, kan du med hell rense området selv uten hjelp utenfra. Hvis, derimot, dekker formen et område på over 2 meter, er det foreslått at du tar kontakt med en profesjonell mold inspektør eller utbedring selskap for å håndtere rydde opp.

Møter store mengder mugg uten å ta riktige forholdsregler for å unngå innånding eller hudkontakt kan føre til eksponering som vil muligens forlate deg med en rekke medisinske problemer, diaré, oppkast, eller hudutslett, til astma, pustevansker, blødning i lungene , eller til og med død. (Ref. 1 og 2)

Rens


Hvis det berørte området er lite nok til å håndtere, kan en løsning bestående av en del blekemiddel for hver 10 deler vann brukes til å rense og rense området. (Ref. # 4). Iført en luftmaske, vernebriller, og bruk hansker kan sikre at du ikke vil komme i kontakt med, eller bli utsatt for, mugg hvis det ikke håndteres riktig. (Ref. # 3)

Advarsel


Det er viktig ikke å skrape eller børste av tørket mold fordi slike handlinger kan føre til muggsporer å bli luftbårne, øker risikoen for at du, eller andre, vil inhalere eller lider eksponering for svart mold. Etter å rense området, er tilstrekkelig ventilasjon viktig å holde den fri for overflødig fuktighet og for å unngå en ny forekomst av muggvekst. (Ref. # 1)

Søke profesjonell hjelp


I ekstreme tilfeller av svart mold vekst, er det best å la erfarne fagfolk håndtere problemet. Sertifisert Mold Remediators er godt trente eksperter som vet nøyaktig hva de skal gjøre for å vurdere og kunne behandle svart mold infestation. Det er en god idé å søke den oppfatning av mer enn én entreprenør før du velger den du tror best dekker dine behov. (Ref. # 5)