Hovudside

Slik installerer en Pipe til en Mueller Brannhydrant

by Walther

Slik installerer en Pipe til en Mueller Brannhydrant

Brannhydranter får sitt navn fra de kjente jern foringsrør som omslutter hydrant ventiler. Slå en stor mutter på toppen av huset slår en lang stålstang som åpner og lukker en ventil under jorden. Når mutteren er slått, som mange av byens barn vet, renner vann fra slangebeslag på sidene av jern casing. Vannet kommer fra "vannledninger," rør som kan være fra to inches til 10 inches i diameter og koble til hydrant under begravet hydrant ventil. Mueller hydranter bruke en passende kalt AquaGrip å koble til vannsystemer.

Bruksanvisning


•  Installer hydrant i henhold til lokal praksis og koder. Ofte i kaldt klima, hydranter feste til et langt rør kalt en "hydrant begrave line" som er støttet av ulike kode-spesifiserte kombinasjoner av grus og betong. Den begrave linje kobles deretter til den viktigste, og den forbindelse er vanligvis enten flens eller en AquaGrip.

•  Koble hydrant begrave linje eller vannledning ved å skyve røret gjennom en Mueller AquaGrip tilkobling på bunnen av hydrant. Disse tilkoblingene er standard på alle Mueller hydranter produsert i de siste 10 årene.

•  Stram de fire sett med nøtter på AquaGrip montering. Hvert sett av muttere omfatter to muttere adskilt av en plastskive. Selv om de fleste hydranter må være "hemmet" til røret, Mueller hydranter ikke.

•  Wrench-stramme hver av de fire mutter sett ved hjelp av en skiftenøkkel eller rørtang til den ytre mutteren og plastskiven sprette av. Røret er nå installert til Mueller brannhydrant.

•  Tilbakefyll utgravingen som utsettes hoved eller begrave linje.