Hovudside

Trær som har Gule Hengende Blomster

by Walther

Trær som har Gule Hengende Blomster

Mange dekorative trær sport rosa eller hvite blomster om våren. Men det er noen blomstrende trær dekket med gule blomster hengende som drueklaser. Den gylne kjeden treet (Laburnum x Watereri) er umiskjennelig. Det er en uvanlig men vakker pryd i USA.

Gylne Kjeder


Den gylne kjeden treet er dekket i gule blomsterkjeder for ca to uker i løpet av våren. De pealike blomstene begynner å vises i slutten av mai og kjeder kan være så lenge som 20 inches. Blomstene tiltrekker seg kolibrier, bier og andre insekter mens i blomst. Senere, blomstene modnes i å flate pods som inneholder giftige frø.

Voksende Vaner


Den gylne kjeden treet er en liten, dekorativ anses invasiv i nordøst. Den når omtrent 15 meter høy og 10 meter bred ved forfall. Den gylne kjeden treet danner naturlig en vase-lignende form, som kan bli ødelagt hvis beskjæres, så bare beskjære når det er nødvendig. Den gylne kjeden treet trives et smalt bånd mellom US Department of Agriculture Plant hardførhet Soner 5 og 7.

Problemer


Golden Chain trær er vakre prydplanter, men er utsatt for problemer. De er vanligvis kortvarig, lider sunscald og strenge vintre drepe kvister. Golden Chain trær er også utsatt for canker sykdom og kvist sykdom på planter. Noen av problemene er lindres ved forsiktig områdeplanlegging. Ved planting, plassere dem i en beskyttende hjørne i nærheten av en bygning eller en vegg.

Sortar


Til tross for problemene og treet kortlivete skjønnhet, den har en sterk følgende. Et par sortar eksisterer legge noen ekstra interesse til den opprinnelige hybrid mellom L. alpinum og L. anagyroides. Gråtende varianter er av spesiell interesse, men blomster synes sparsom. Gråtende varianter inkluderer Alford gråt og Pendulum.