Hovudside

Moen bathroom sink tappekran Installasjon

by Walther

Moen, en av verdens ledende produsenter av våtromsinnredning, ble grunnlagt i 1937 av en høyskole student som heter Al Moen. Young Moen skapte enhånds kranen, og hans selskap ble en økonomisk suksess. Moen produkter forblir i høy etterspørsel i dag, og er allment tilgjengelig gjennom slike forhandlere som Lowe og Home Depot. Hvis du kjøper en ny Moen tappekran, bør du være i stand til å installere det uten store problemer, så lenge du er hendig med verktøy og følge noen enkle instruksjoner.

Bruksanvisning


•  Ta på vernebriller. Slå av vannforsyning ventiler, og koble noen sammenheng mellom den eksisterende kranen og vannforsyningen. Fjern eventuelle eksisterende kranen med et basseng skiftenøkkel. Tørk av monteringsområdet på vasken med et håndkle for å sørge for at området er tørt og rent.

•  Plasser dekk pakning på kranen forsamlingen. Skyv pakningen rundt forsamlingens monteringsskruene til den ligger tett under escutcheon, den nedre delen av kranen. Koble fleksible forsyningslinjer til halestykket kort ved bruk av en skiftenøkkel til å holde adapteren og en annen for å stramme forsyningslinjen mutter.

•  Installer klem barer med kanalen vendt opp. Skyv stengene opp over mountingsskruene. Posisjons spacere og monterings nøtter under klem barer. Sett dem bar på en 45-graders vinkel. Slippe kranen forsamlingen gjennom hullet i vasken.

•  Kontroller at kranen og pakningen passer firmly.Tighten montering nøtter fra under vasken med en skiftenøkkel. Koble de fleksible forsyningslinjer med dine eksisterende varmt og kaldt vann forsyningslinjer.

•  Vri kranen håndtaket til på-stilling, og fjern Spareperlator. Snu vannforsyning ventiler på igjen, og la vannet renne i 15 sekunder. Vri håndtaket tilbake til av-posisjon, og erstatte den strålesamleren.

Tips og advarsler


  • Bruk penetrerende olje på noen eksisterende kranen maskinvare hjelp til å fjerne sin.