Hovudside

Sandstone Patio Ideas

by Walther

Sandstein terrasser er elegant for folk som ønsker en vakker bakgård område å slappe av. Fliser, pavers eller blokker laget av sandstein kan kombinere på en rekke måter å lage et geometrisk eller fri form mønster.

Soft-Set Patios


En myk-set patio er en uteplass uten mørtel mellom mursteinene og en stram ramme (kalt kanter) for å sikre at de enkelte deler av uteplassen passe tett sammen. Du kan lage en myk-set uteplass ved hjelp sandstein pavers. Disse pavers er kjent for å ha lang holdbarhet og sterk evne til å absorbere vann.

Sandstone innmurt Patios


Et annet alternativ er å lage en uteplass rundt et basseng eller ved siden av en hage ved hjelp av mørtel å passe uregelmessige sandstein sammen. Disse steinene kommer i mange størrelser, med glatte overflater som er kult i beina i mildvær. Sandstein kan ha spennende figurer, inkludert ovaler og sirkler. Aksent med frittstående steiner for dramatisk effekt.

Uregelmessige center


Uregelmessig sandstein pavers er frelst av asfaltering selskaper å eliminere svinn. Disse uregelmessige former kan brukes som centerpieces for en sandstein uteplass. Du kan kjøpe pavers skåret i vanlige former som kvadrater, rektangler, ovaler og sirkler og passe dem rundt ujevne sandstein pavers. Den visuelle effekten er vakker, spesielt hvis du kan finne store uregelmessige figurer å dominere mønster. De mest uvanlige mønstre kan lages med en rekke farger og teksturer i tillegg til en rekke former.


Relaterte artikler