Hovudside

Hvordan kan jeg tjene en Spruce live?

by Walther

Hvordan kan jeg tjene en Spruce live?

Graner er noen av de vanligste trær som brukes for landskapspleie. De er ganske hardføre og relativt lett å holde i live. Faktisk kan et sunt gran leve i 200 år eller mer. De kan overleve i de fleste plantesoner og i de fleste typer jordsmonn. Men de er utsatt for flere skadedyr og sykdommer, inkludert nål cast sykdom og cytospora canker sykdom. Alle de fleste grantrær trenger for å trives er et lite lys vedlikehold.

Bruksanvisning


1 Vann din grantre regelmessig. I varmt, tørt vær, må unge trær skal vannes en gang i uken. Til vann, plasser slangen ved foten av anlegget og la vannet piple inn i jord for å dekke sine røtter.

•  Spread mulch rundt bunnen av anlegget. Mulch vil holde skadedyr borte fra treet og legge næringsstoffer til jorda. Det vil også redusere behovet for å vanne og holde ugress i sjakk.

•  Spre gjødsel rundt foten av treet i henhold til produsentens anvisninger for å sikre maksimal vekst. Det er best å gjødsle tidlig på våren, begynnelsen av vekstsesongen.

•  Beskjær treet tidlig på våren, hvis det er nødvendig. Trimme endene av grenene så sparsomt som mulig for å sikre en optimal helse av treet.

•  Kontroller at treet er sunn og fri for sykdom regelmessig. Se opp for misfarging av, og slippe av, nåler, noe som er et tegn på nål støpt sykdom. Cytospora canker sykdom fører til bruning av grener og en klebrig hvit saft. I begge tilfeller, beskjære de berørte grener flere inches under de syke områder.

Tips og advarsler


  • Være sikker på ikke å overwater treet, da dette vil råtne røttene. Hold til ukentlige vanning ved maksimal under den tørre årstiden.