Hovudside

Den beste måten å drepe maur i et hus

by Walther

Den beste måten å drepe maur i et hus

Maur vil hjemsøke et hus når mat, vann og husly er lett tilgjengelig. Du kan finne maur i varme eller fuktige områder, spesielt langs sprekker eller råtne gulvlister eller veggplater. Den beste måten å drepe maur i hjemmet ditt er med et insektmiddel designet for ødeleggelsen av maur reir. Ødelegge reir er en mer effektiv måte å drepe maur i motsetning til å bare drepe arbeiderne du ser i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Ta hetten av en flaske piller og fyll lokket med en scoop av peanøttsmør. Sett hetten i området av huset ditt der du oftest ser maur.

•  Vent til maurene å ta agnet av peanøttsmør. De vil begynne å danne en kolonne av maur fra peanøttsmør tilbake til reiret. Følg mauren kolonnen til reiret plassering.

•  Strø pulver maur reir insektmiddel over reiret plassering. Dekk reiret helt med et jevnt lag med insektmiddel. Gjenta påføringen som anvist på pakken.

Tips og advarsler


  • Forsegle eventuelle sprekker i gulvbord eller gulvlister med caulk. Erstatte rotting tre i huset, og oppbevar brensel inne. Disse tiltakene vil hindre reinfestation etter du ødelegge maur reir.