Hovudside

Hvor å Endre kart dekk

by Walther

Hvor å Endre kart dekk

Vi finner kart dekk på alle typer utstyr. Du har kanskje en dolly kart, hage kart eller en gjødsel kart som du må ha kunstig dekk klar for når du trenger det. Ingenting er verre enn å oppdage at din kart trenger nye dekk når du trenger å bruke den. Det kan ta for mye tid og penger å kjøre til et dekk butikk for dem å endre dekkene. Dette er en jobb du kan gjøre deg hjemme med bare noen få verktøy.

Bruksanvisning


•  Fjern dekket fra kart. De fleste kart dekk blir holdt av en splint. Trekk ut splinten ut av axel med en tang. Ta av kart dekk.

•  Fjern luften fra karten dekk ved å sette inn ventilkjernen verktøy i ventilspindelen og vri den til venstre. Når luften er ute av dekket, vil dekk perler slipper fra hjulet. Dette vil etterlate en åpning mellom dekk og hjulet.

•  Plasser først flat skrutrekker mellom dekket og hjulet og lirke opp dekket. Bruke andre skrutrekker ca 45 grader til høyre og snuse. Fortsett rundt dekket på samme måte for begge dekk perler inntil dekket er av.

•  Plasser nye kart dekk på rattet og lirke dekket på i omvendt som det ble fjernet. Arbeid deg rundt dekket inntil det er på hjulet.

•  Fyll dekket med luftkompressoren ved å feste inflasjons slutten måleren til ventilspindelen. Installere ventilkjernen med ventilkjerneverktøyet. Kontroller lufttrykket med inflasjonsmåler. Still lufttrykk for kart dekket til den maksimale angitt på sideveggen.

•  Sett kart dekk på kart og sett splinten. Bøy endene av splinten opp med tang.