Hovudside

Hvordan lage en Bistro Canopy Window Treatment

by Walther

Utseendet og stilen til en bistro baldakin kan kle seg praktisk talt alle vindu i ditt hjem og gi den en kafé følelse. Med bare grunnleggende kunnskaper om søm og konstruksjon, kan du opprette en bistro baldakin vindu behandling i en ettermiddag. Når du vet hvordan du skal lage en bistro baldakin du kan lage så mange som du ønsker å kle opp flere vinduer i huset med de samme eller forskjellige stoffer.

Bruksanvisning


Making the Frame


•  Mål bredden av vinduet på utsiden av rammen. Skjær to 2-av-4-tommers plater til denne lengden.

•  Mål fra toppen av vinduet til der du vil kalesjen til slutt og trekke fra 3 inches. Måle ut fra veggen hvor langt du vil kalesjen å forlenge. Tegn et rektangel på plakaten bord med disse målingene. Klipp ut rektangelet på trekningen linjer.

•  Plasser rektangelet slik at høyden går vertikalt. Mål 4 inches fra øvre venstre hjørnet til høyre. Gjør et skalamerke på dette punktet. Fordel høyden på rektangelet med tre. Mål fra nederste høyre hjørne opp med dette beløpet og foreta et nytt skalamerke. Tegne en diagonal linje fra ett skalamerke til den andre. Skjære over diagonalen å bli kvitt øverst i høyre hjørne.

•  Trace malen på din kryssfiner to ganger. Skjær de to kryssfiner stykker ut langs spores linjene.

•  Stå kryssfiner enheter oppreist med diagonalene kjører parallelt. Slip en 2-av-4 mellom kryssfiner stykker og juster den helt inntil 4-tommers lengde langs toppen. Skru to skruer gjennom kryssfiner og inn i styrene på hver side for å feste.

•  Legg den andre brettet langs ansiktet av rammen slik at den hviler i flukt med den nedre delen av høyden rett under der de diagonale endene. Fest med to skruer.

Gjøre Fabric Canopy


•  Mål bredden på rammen for å finne bredden på hovedstoffstykket. Mål fra baksiden av toppen, ned diagonalen og ned foran for å finne lengden av duken hovedstykket. Tilsett 1 tomme til hver måling og skjære et stykke stoff til denne størrelsen.

•  Trace plakaten styret mal to ganger på baksiden av en annen stykke stoff. Kutt ut begge delene, fungerer 1/2-tommers ut fra de trukne linjer, for å danne sidene av kalesjen.

•  Pair en av baldakin sider til lengden på stoffet med mønstrede sider overfor i. Juster lengden på de viktigste stoffet for å matche opp med 4-tommers margin på side enhet, ned diagonalen og ned den nedre delen. Pin materialet sammen. Gjenta på den andre siden. Sy en 1/2-tommers søm for å bli med stoff hvor festet, fjerne pinnene som du syr.

•  Legg bredden av rammen til to ganger dybden. Klipp et stykke stoff for trim til denne lengden med 5 inches. Brett en av de lange kanter av trim strimmel på baksiden to ganger med 1/2-inch for å danne en fald. Sy hem på plass. Juster rå lengden på trim stripe til nedre kant av de tilkoblede baldakin tekstiler og pin. Sy trim til kalesjen og fjerne pinnene.

•  Drei kalesjen høyre side ut. Drapere kalesjen over rammen med trim hengende ned under rammen. Vikle 1/2-tomme av stoffet langs toppen og sidene til baksiden av finer og bord. Stift stoffet hver 6 inches til tre for å sikre det.

•  Hang kalesjen over toppen av vinduskarmen. Fest rammen til veggen med L-formede braketter og skruer hver 8 til 10 inches langs toppen to-by-4-tommers bord.

Tips og advarsler


  • Kjøpe minst 2 meter av stoff for hvert vindu du ønsker å kle seg for å sikre at du har nok.
  • Velg dekorative stoffer som toile, storskala mønstre eller brede striper for maksimal effekt i rommet ditt.