Hovudside

Hvordan organisere Veldig Smale Kjøkken Skap

by Walther

Hold smale skap organisert i kjøkkenet ved å installere elementer som gjør redskaper og utstyr du trenger tilgjengelig. En tynn, dype skap kan virke som noe annet enn et problem, men hvis du setter de riktige verktøyene i det, kan du slå skapet til en nyttig lagringsplass, hvor du kan stash elementer som tidligere ikke har et hjem. Før du begynner å organisere, bli kvitt verktøy eller gadgets du ikke har brukt i løpet av et år, eller noen like elementer.

Bruksanvisning


•  Lagre flasker med olje eller eddik på en lat Susan i en smal kabinett. Hvis skapet er spesielt høy, gjøre bruk av den bortkastet plass ovenfor ved hjelp av en dobbel decker lat Susan.

•  Lagre matlaging magasiner eller kokebøker i den smale kabinettet. Bruk papir eller tre magasinholdere til å holde magasiner oppreist. Når du ønsker å trekke ut et magasin eller en bok, bare skyver bladet holderen ut av skapet.

•  Installer en uttrekkbar pantry sokkel. Den uttrekkbar hylle kan du gjøre bruk av kabinettets dybde uten å måtte fjerne hvert element for å få til dem i ryggen. Bruk en lagdelt hylle for å få mest mulig bruk av plassen.

•  Hold bakeware, inkludert dine cookie ark, ryddig ved å installere en bakeware rack. Du kan også bruke stativet til å lagre flat kjøkken utstyr som skjærebrett.

Tips og advarsler


  • Mål innsiden av skapet først, slik at du ikke kjøper lagringsutstyr som er for bred til å passe inni den.