Hovudside

Natural Flea Repellent

by Walther

Natural Flea Repellent

Advarsler som "Unngå kontakt med øyne, hud eller klær" lagt ut på mainstream, har kjemisk-baserte loppe kontroll produkter sendt mange kjæledyr foreldre scurrying å finne naturlige, ikke-giftige kontrollmetoder som er tryggere for dyr og miljø omgivelsene. Naturlige loppe repellents tilby et alternativ til mainstream, kjemisk-baserte loppe kontrollmetoder. Kontroll lopper ved å redusere deres utendørs befolkning, fangst og eliminere dem innendørs og avvise dem for å hindre dem fra å angripe dine kjæledyr.

I hagen


Frastøte skadedyr før du eller ditt kjæledyr bringe dem innendørs ved å plante loppe frastøtende planter eller innføre naturlige fiender inn i landskapet, der loppe larver bor. Nematoder, for eksempel spise loppe larver, bidrar til å kontrollere befolkningen av lopper på din eiendom. Nematoder er mikroskopiske ormer som kan kjøpes i dyre eller hagen butikker eller på Internett, og bør plasseres i skyggefulle, fuktige områder ved hjelp av en plen sprøyta. Innen 24 timer etter innføre nematoder til området, er loppebestanden vanligvis redusert med så mye som 80 prosent. Planter som mynte, lavendel, rosmarin, kattemynte, Pennyroyal og rue er kjent for å frastøte lopper utendørs. Vær forsiktig når planting Pennyroyal i hagen, men siden det kan være giftig for katter ved svelging.

Inne i huset


Jevnlig sjekke kjæledyr for lopper vil gå en lang vei å kontrollere lopper innendørs. Felle voksne lopper ved å sette en tallerken fylt med såpevann i nærheten av der kjæledyret ditt sover og under en natt lys. Lopper trekkes til det varme lyset og vil drukne i fatet. Støvsuging alle teppebelagte områder og møbeltrekk minst en gang i uken i tillegg til vask kjæledyr senger sanitizes miljøet og bidrar til å fjerne lopper fra hjemmet. Drepe lopper ved å bruke kiselgur til tepper og møbeltrekk. Kiselgur er et naturlig produkt som er dødelig for lopper og andre insekter, men helt ufarlig for dyr og mennesker.

Aktuelt Repellents


Dab loppe repelling eteriske oljer mellom kjæledyret skuldre. Lavendel, sitrongress, citronella og peppermynte oljer frastøte lopper. Sedertre, rosmarin, eukalyptus og sitron oljer også er effektive i repelling skadedyr. Hvis kjæledyret ditt har sensitiv hud, plassere en dråpe loppe avvisende olje på kjæledyret krage en gang om dagen. Lag din egen aktuell frastøtende spray ved å kutte seks sitroner i to og bløtlegging i kokt vann i flere timer. Sil blandingen i en sprayflaske og spray det på kjæledyret pels, er forsiktig med å unngå sprøyting ansiktet. Hvis du finner lopper, bearbeid dem med rubbing alkohol for å bremse sine bevegelser, slik at du kan fange og kast dem.

Interne Solutions


Et balansert kosthold gjør mer enn å støtte kjæledyret interne helse. Legge visse elementer til kjæledyret kosthold vil naturlig frastøte lopper ved å forårsake kjæledyret å utstråler en spesiell lukt eller ved å gjengi dyret smak ubehagelig å lopper. For eksempel, ølgjær, som kjæledyr med B-kompleks vitaminer og støtter sunn hud og pels, avviser også lopper. Små mengder hvitløk lagt til kjæledyret mat også vil frastøte skadedyr. For hver 30 pounds av kroppsvekt, tilsett 1 ts. av ølgjær og / eller ett fedd hvitløk til mat.