Hovudside

DIY Yard lysinstallasjon

by Walther

Enten installert for skjønnhet eller forbedret sikkerhet, kan utendørs belysning forbedre utseendet på din eiendom eller gjøre det tryggere og sikrere. Det finnes flere typer utendørs lysarmatur. Noen er laget for permanent installasjon; mens andre er midlertidige og kan installeres på en "etter behov" basis. Noen modeller har ikke engang krever elektriske hookups. Alle er relativt billig og enkelt å installere.

Innlegg Lights


Et innlegg lys montert i front yard, eller et par flankerer din oppkjørselen kan gi en innbydende beacon til venner og familie likt. Stolpene må settes i betong, og ledningene kjøre undergrunnen til strømkilden. Bruke ledning som er klassifisert for underjordisk installasjon og begrave det dypt nok til at det ikke fungerer sin vei tilbake til overflaten, eller din gressklipper kan bryte den. Hvis du kabling tilbake til en utvendig montert boksen, sørg for at det er vurdert for utendørs bruk og er riktig forseglet mot elementene.

Når innlegget er satt og ledninger er kjørt, er ditt valg av lysarmaturer enorme. Du kan velge en lys med en enkelt Edison basen socket, eller flere kandelaber basis stikkontakter. Eller; du kan installere en multi-globed ligaen og gi din belysning en retro utseende. For ekstra komfort, kan du installere en elektrisk øye, som automatisk slår lyset på ved skumring og slå den av igjen ved soloppgang.

Trener Lights og veranda Lights


En annen utendørs belysning alternativ kan være å installere et matchende par av coach lys. Flankerer inngangsdøren din, ville de lyse portrom og la deg tydelig se identiteten til en sen kveld besøkende. Hvis din hjemme har en veranda, kan du installere en takmontert armatur. Eller; hvis du bor i en mer temperert klima, kan du installere en utendørs takvifte og legge ved en fancy lys kit under den. Hvis din hjemme har utvendig belysning som ble installert stykkevis over mange år, kan du erstatte alt med matchende lys for innlegget ditt, portrom og veranda. Du trenger ikke å kjøre nye ledninger og du vil låne visuell kontinuitet til utendørs belysning ordningen.

Security Lighting


Hvis man jobber med sikkerheten rundt hjemmet er en prioritet, kan du installere ett eller flere par av eksternt montert flomlys. De vil belyse plass rundt huset ditt og la deg oppdage eventuelle uønskede besøkende. Mange av disse enhetene er også utstyrt med bevegelsesdetektorer eller elektriske øyne.

Midlertidig Lighting


Hvis du planlegger en bakgård fest, kan du installere noen stake montert flomlys. De kan være koblet til en skjøteledning og kjøre til en utvendig montert stikkontakt boks. Skru inn noen fargede flomlys pærer og legge til ekstra atmosfære til en spesiell anledning. Du kan lett slå disse med noen soldrevne verftet lys som krever ingen ledninger. Solens lys er også veldig bra for å fremheve hage beplantning eller belyse en sti. Inventar og pærer som nevnes, er tilgjengelig på mange hjem forbedring, maskinvare og belysning butikker.