Hovudside

Hva skal jeg gjøre med tørr Rot i en krypkjeller?

by Walther

Hva skal jeg gjøre med tørr Rot i en krypkjeller?

Eldre hus som ikke er bygget på en betongplate har en skitt krypkjeller under huset. Dette området er utsatt for tre råte - noen ganger kalt "tørr rot" - fordi den ikke får tilstrekkelig ventilasjon. Fuktighet fra skitt vil til slutt råtne gulvbjelkene, dørterskler og dragere i hjemmet. Tre rot er forårsaket av en liten organisme som er en del av gruppen sopp. Soppene trives fordi det er oksygen, mat, riktig temperatur og fuktighet.

Reparere og erstatte


Skitt gjennomgangen mellomrom vil alltid ha fuktighet som skaper et fundament for tre råte. Før utrustning gjennomgangen plass med en fuktsperre og avfukter, ta deg tid til å reparere vannrelaterte problemer. Inspiser taket av huset for lekkasjer. Løse alle nedløpsrør og takrenner. Se etter avløp lekkasjer i huset i bad, kjøkken og vaskerom områder. Sjekk at vannet renner bort fra grunnmuren. Du må kanskje karakteren eiendommen slik at vannet kan renne vekk fra gjennomgangen plass. Fjerne og erstatte eventuelle skadet tre i gjennomgangen plass.

Kapsle


Installere en dampsperre i gjennomgangen plass. Dampsperren vil redusere verktøyet kostnader og redusere mugg og insektangrep. Gulvene i huset vil være varmere om vinteren. Sjekk lokale byggeforskrifter før du installerer en dampsperre. Bruk minimum en 6-mil plast. Overlapping sømmene og bruke konstruksjon tape for å forsegle skjøtene. Plasten skal kjøre seks inches opp veggene og bli tapet. Fuktsikker og isolere veggene med et brannhemmende barriere. Isoler bjelkene. Plasser en termitt barriere på innsiden av fundamentet.

Dehumidfiy


Installere en avfukter som er ment for crawl-plass bruk. Denne type avfukter har ikke en bøtte som krever tømming, og vil bare drives når det er nødvendig. Plasser luftfukter i midten av gjennomgangen plass på en solid overflate som er høyere enn gjennomgangen plass for å tillate gravity drainage. Den avfukter vil redusere fuktighet og eliminere mold, støvmidd og tre råte. Luftavfukteren må være koblet til en standard tre-spiss stikkontakt som er GFCI beskyttet og ut av vannet. Luftavfukteren kan renne gjennom en sump pumpe, et eksisterende HVAC avløpssystem eller en hageslange.

Crawl-plass avfuktere er størrelse basert på kubikkfot i gjennomgangen plass og hvor mye fuktighet må håndteres på en daglig basis. I tillegg må avfukter kunne passe inn i krypkjeller. Større gjennomgå mellomrom kanskje trenger mer enn en avfukter installert.

Når reparasjonen er fullført, dampsperre installert og luftavfukteren fungerer, nær eller forsegle ventilene i krypkjeller.