Hovudside

Hvordan bruke en Bissell Flip-It

by Walther

The Flip-Det er et hardt gulv rengjøring enhet produsert av Bissell. Den har en reversibel håndtak som gjør det mulig for både våt og tørr rengjøring av gulv ved ganske enkelt å reversere retningen av maskinen. Dermed kan huseiere lett støvsuge smuss fra gulv samt støvsuge opp væskesøl uten å slå av enheten. The Flip-Det er mindre og tynnere enn andre Bissell rensing enheter, noe som gjør det en god vakuum valg for rengjøring vanskelig å nå gulv steder, for eksempel rundt toaletter og frittstående vasker i bad.

Bruksanvisning


•  Vipp iden av Flip-It ned slik at håndtaket hviler på gulvet.

•  Se bare bak suge vedlegg og finne enten en skrubb børste eller en pute. Børsten brukes i harde gulvflater som fliser, og puten brukes til mykere underlag som vinyl og tregulv. Du kan bytte vedleggene ved å ta tak vedlegget med hånden og skyve det ut på siden. Sette inn det nye feste ved å skyve den inn fra siden av maskinen.

•  Vipp enheten oppover inntil den er i oppreist stilling. Ta tak i vanntanken, som ligger på den øvre baksiden av maskinen, og trekk den utover for å løsne den. Vri lokket på tanken mot klokken for å åpne tanken. Hell rengjøringsløsning inn i tanken inntil den når den linje som er merket "Formel". Deretter fyller det gjenværende av tanken med varmt vann inntil nå linjen merket "vannlinjen." Skru lokket tilbake på tanken og sett tanken tilbake i maskinen med lokket skal peke nedover.

•  Koble Flip-It strømledningen inn i en stikkontakt og slå på maskinen ved å trykke på power-knappen er plassert på venstre side av tanken.

•  Se nederst foran på enheten, der den møter gulvet, for å finne ut hvilken vei å snu Flip-It. Langs bunnen av forsiden og baksiden av enheten vil du se ordene "Dry Side" og "Wet Side". Slå den tørre siden til den er vendt fremover og bøy håndtaket bakover til den er bak maskinen. Vakuum på hele overflaten av gulvet for å fjerne smuler og smuss.

•  Flytt håndtaket helt frem til den flipper over til den andre siden av maskinen og gå rundt til du står i bak håndtaket. Begynne å flytte maskinen fremover med den våte siden vendt frem til å vaske gulvet. Å dispensere rengjøringsmiddel på gulvet, trykk på på avtrekkeren i håndtaket. Trykker på avtrekkeren når du flytter enheten fremover og slipp den når du trekker tilbake på maskinen for å suge opp støvsugeren.

•  Slå av Flip-It strømmen og trekk ut strømledningen fra stikkontakten. Fjern det skitne vannet tanken på nedre fronten av maskinen ved å gripe den og trekke utover. Tømme det skitne vannet og skyll tanken ut med rent vann. Sett tanken tilbake i Flip-It og lagre på maskinen.

Tips og advarsler


  • Noen modeller har en innebygd ovn for damp rengjøring. Å slå på varmen i disse modellene, finn bryter varmeapparat på høyre side av enheten. Trykk ned på bryteren for å slå på varmeapparatet.