Hovudside

Enzym behandlinger for Mold og mugg

by Walther

Mold og mugg er ikke bare skjemmende og stinkende, men de er også farlig for helsen din. De skal vaskes vekk så snart de oppdages. Enzym behandlinger er effektive og er ikke skadelig for mennesker, dyr, planter eller overflater. Enzymbaserte renset er den grønne miljøvennlige måten å rydde opp mold og mugg.

Søknad


Ta på verneklær og åndedrettsvern før du påfører enzymet behandling. Selv om enzym behandlinger er generelt ikke giftig eller skadelig for mennesker, mold og mugg er. Den verneklær og åndedrettsvern er for beskyttelse mot mugg og mugg. Enzymer fungerer naturlig å drepe mold og mugg.

Spray enzymet behandling på det berørte området i samsvar med det spesifikke produktet Manufacturera € ™ s anbefaling. Bruk en trykksprøyte for mugg og mugg behandling på store uteområder som dekk, terrasser, og huset ytterkledning. Spray hele berørte området jevnt med produktet. Spray et par inches av areal rundt der mold eller mugg er tydelig å drepe eventuelle sporer som ennå ikke er lett synlig. La spray for å stille.

Noen produkter må ligge til tørk i en time, og enkelte produkter krever bare et par minutter å drepe sporene. Hvor lang tid som kreves varierer avhengig av formelen som brukes av produsenten. Børste av eller tørk bort de døde mold eller mugg.

Fordeler


Enzymbaserte rensemidler ikke inneholder sterke kjemikalier som finnes i mange kommersielle rensemidler, men er like effektive om ikke mer. Det er en rest fordel for bruk av enzymbaserte rensemidler. Enzymene blir liggende på overflaten etter mold og mugg har blitt drept og tørket bort vil fortsette å jobbe.

Fuktighet vil føre til at enzymer for å bli reaktivert, noe som gjør enzymrensemidler spesielt godt egnet for fjerning av mugg og mugg fordi fuktighet er det som gjør at mugg og mugg å blomstre i første omgang. Etter enzym behandling, vil fuktigheten naturlig reaktivere enzymer, som vil drepe mold og mugg før den har en sjanse til å ta tak og vokse.

Et annet ekstra fordel å bruke enzymrensemidler er lukt nøytralisering. Enzymene vil eliminere at mugne muggen lukt og vil fortsette å nøytralisere lukt når fuktighet setter inn. Bruk og lagre enzym renhold løsninger i temperaturer over frysepunktet og under 170 grader Fahrenheit. Bruk eller lagring i enten ekstrem temperatur vil føre til at enzymer for å miste effektivitet.