Hovudside

Hvordan å drepe bakterier og Mold

by Walther

Hvordan å drepe bakterier og Mold

Bakterier og mugg vokser i overflod og fyller hjemmet ditt med bakterier, lukt og generelle nastiness. Bakterier og mugg vil spre seg i hele huset og infisere andre områder så vel som årsak mulig helsemessige komplikasjoner. Du kan drepe bakterier og mugg fra et bredt spekter av overflater ved hjelp av vanlige og rimelige elementer. Disse elementene vil ikke forurense ditt hjem med unødvendige kjemikalier som kan forårsake mer skade enn godt.

Bruksanvisning


•  Vask mugne klær med 1/4 kopp vaskemiddel og en kopp hvit eddik. Bruk den hotteste vanntemperatur tillatt for den spesifikke stoff. Tørkes stoffet tørt på svak varme.

•  Rengjør vegger med en blanding av 1/2 kopp trinatriumfosfat og fire kopper varmt vann. Bruk en lofri klut fuktet med blandingen å tørke veggene rene for å drepe mugg og bakterier. Tørk av veggene med en klut fuktet med vann for å fjerne rengjøringsmiddel.

•  Vask badet mugg og bakterier off vasker, badekar og dusj med en kopp oksygen blekemiddel blandet med 1 liter vann. La blandingen på overflaten i 15 minutter for å drepe bakterier, mugg og dens sporer. Skyll rent med kaldt vann.

•  Scrub mugg og bakterier off møbeltrekk og tepper med ufortynnet hvit eddik. La eddik sitte på stoffet i flere minutter før du skyller stoffet rent med kaldt vann og klapper tørr med et håndkle.

•  Desinfiser toalett boller ved å legge en kopp natron i en ren toalettskålen. Skrubb innsiden av bollen med et toalett skure og la den sitte i en time. Skrubb toalettskålen igjen med toalett scrubber før spyle toalettet rent.