Hovudside

Kan en 220V Electric Range være kablet med bare to ledninger?

by Walther

Kan en 220V Electric Range være kablet med bare to ledninger?

Kabling en elektrisk rekkevidde kan være en enkel oppgave for noen gjør-det-selv, men ikke nødvendigvis for de lettskremte hjem renovatør. Rekker bruke høye forsterkere og risikoen for brann er alltid til stede hvis feil ledninger eller brytere benyttes under installeringen.

Color Coding


Kabling en 220-volts elektrisk rekkevidde krever fire ledninger: en jordledning, en vanlig wire og to varme ledninger. De to varme ledninger er vanligvis fargekodet rød og svart. Den hvite er den felles ledning og bare wire er bakken.

Wire Gauge


Måleren av wire refererer til sin tykkelse, med en lavere måler tilsvarer en tykkere tråd. Jo tykkere wire, jo mer strøm strømme gjennom til apparatet. De fleste elektriske komfyrer er 50 amp apparater, men det er viktig å kontrollere først for å hindre brannfare og måtte kjøpe ledningen igjen.

Breaker


En hensiktsmessig vurdert bryter er nødvendig for elektrisk rekkevidde ledninger for å kontrollere de riktige forsterkere. En bryter vurdert ved en strømstyrke er for høy for anvendelse ville tilveiebringe noen beskyttelse fra trådoveroppvarming på grunn av overstrøm, mens en bryter med ikke nok strømstyrke ville turen konstant. Bryteren skal være en dobbel, single-polet bryter for å sikre all strømmen slås av når du arbeider på området.