Hovudside

Gjør-det-selv Wood rekkverk for en veranda

by Walther

Gjør-det-selv Wood rekkverk for en veranda

Stiler av veranda rekkverk er bare begrenset til fantasien av byggmester. Spiler kommer i ulike størrelser og former. Det er enda veranda rekkverk som ikke har spiler. I stedet bruker de glass eller tykk gauge kabler herdet. Tre rekkverk - spesielt press-behandlet trelast - er den minst kostbare rekkverk som kan installeres. Det gir en profesjonell finish som kan være farget eller malt i henhold til din smak, og når det er riktig vedlikeholdt, varer tre veranda rekkverk i mange år.

Bruksanvisning


Veranda rekkverk og Spiler


•  Mål avstanden mellom veranda innlegg 3 tommer og 39 tommer fra toppen overflaten av veranda. Skjær to-tommers med 4-tommers trykkimpregnert trelast på hver lengde med en gjæringssag. Disse brikkene vil være overliggeren og bunnskinnen.

•  Klipp fire stykker av 2-tommers med 4-tommers trelast tre inches lang for avstandsstykker. Markere midten av overliggeren og bunnskinnen. Skjær en baluster 38 inches lang fra 2-tommers med 2-tommers trykkimpregnert trelast. Fest baluster i sentrum av topp- og bunnskinner med enten spiker eller dekk skruer. Bruk 3-tommers avstandsstykker til jevnt plass Spiler på begge sider av den første baluster. Skjær nok spiler så det er ingen plass større enn 3 inches.

•  Legg en 3-tommers spacer av hver veranda post, og sette rekkverk på toppen av avstandsstykker. Bruk et nivå for å sikre at rekkverket sitter selv, og fest den med 3-tommers terrassebord skruer.

•  Skjær en 2-tommers med 6-tommers trykkimpregnert bord på samme lengde som overliggeren. Dette kalles rekkverket cap. Fest rekkverk cap til toppen rail med 2-1 / 2-tommers terrassebord skruer. Skruehodene vil sitte mellom spilene og gå gjennom den øvre skinnen inn i bunnen av rekkverket cap. Fest rekkverk cap til veranda innlegg med 3-tommers terrassebord skruer for ekstra stabilitet. Hvis rekkverket er mer enn 6 meter lang, kutte en 3 tommers spacer for å plassere under midten av rekkverket for å holde rekkverket fra å være i stand til å synke. Installere rekkverk rundt omkretsen av verandaen.

Stair Rekkverk og Spiler


•  Bruk klemmer til å holde en 2-tommers med 4-tommers trykkimpregnert bord på toppen av trappetrinnene. Plassere et farts felt langs nedre kant av 2-tommers med 4-tommers bord. Hold et nivå helt horisontalt hvor 2-tommers med 4-tommers bord og innsiden hjørnet av hastighet square møtes. Dette er nesevinkel.

•  Bruk hastighet torget for å markere et nivå linje selv med den nederste kanten av topplist på siden av verandaen innlegg hvor trappe jernbane vil bli installert. Klem en 2-tommers med 4-tommers bord på sin side til side av veranda post og bunn trapp ved samme vinkel som nesen vinkel. Juster øverste 2-tommers med 4-tommers bord til vinklene på veranda stolpen og trapp er identiske og den nederste kanten av brettet skjærer der varemerket på verandaen innlegget er plassert. Skriv ned denne siste vinkel.

•  Mark bunnen trapp innlegg hvor bunnen av topp 2-tommers med 4-tommers bord berører den. Justere bunnen 2-tommers med 4-tommers bord inntil de to endene har samme avstand fra det øverste brettet, og markere både innlegg der bunnen av bunnen styret skjærer hver enkelt. Flytt den 2-tommers med 4-tommers plater.

•  Mål og kutte toppen og bunnen rail med nesen vinkel på hver ende. Still bunnskinnen midlertidig på plass, og markere veranda innlegget på toppen av bunnskinnen der den møter med veranda innlegget. Mål avstanden mellom toppen bunnskinnen merket og bunn topp rail mark, og kutte fem spiler på at lengden med nesen vinkel på begge ender.

•  Mark sentrene i overliggeren og bunnskinnen. Still rekkverk midlertidig på plass, og bruke et nivå for å sikre at alle spiler kjører lodd. Fjern rekkverket og fylle ut resten av spiler. Installere rekkverk.

•  Bruk et nivå for å markere en linje på bunnen trapp innlegg som strekker seg jevnt med den øverste kanten av overliggeren. Skjær innlegget jevnt på den linjen med en bajonettsag. Mål avstanden fra verandaen post til slutten av den nederste trappe innlegg, og legge til 3 inches for overheng. Skjær en 2-tommers med 6-tommers trykkimpregnert bord på den lengden med nesen vinkel, og installere rekkverk cap. Installere hver trapperekkverk.

Tips og advarsler


  • Dekk og veranda rekkverk kan ha identiske design med kun små modifikasjoner.
  • Lokale forskrifter kan ha variasjoner til denne type dekk rekkverk system.
  • Enkle feilvurderinger kan kaste av riktig installasjon av trapperekkverk.