Hvordan Landscape Rundt en Utvendig Klimaanlegg Kompressor


Hvordan Landscape Rundt en Utvendig Klimaanlegg Kompressor

Landskaps rundt en utvendig air condition kompressor forskjønner din hage. Kompressoren er den store boxy enhet som sirkulerer kjølemediet til å kjøle huset. Det frigjør varme, og må sirkulere luft for å virke effektivt. Hovedutfordringen i å plante rundt AC-kompressor er å tillate nok rom for vekst for å holde nok klaring på alle sider av enheten. Planter for nær en kompressor kan lide av varmen den avgir - og redusere kompressorens ytelse.

Bruksanvisning


•  Sjekk synligheten av AC-enhet fra vinduet, til gangveier og oppkjørselen se hvor du trenger for å sette i planter for å skjule kompressoren. Markere bakken rundt kompressoren med en spade i en avstand på minst fire meter fra enheten. Tillate mer plass hvis du har planter som vokser bredt, for å la det gå minst tre meter klaring mellom enheten og plantene.

•  Marker en 3-fots plass på bakken på den minst synlige siden av kompressoren hvis du ønsker planter de fleste av veien rundt enheten. Dette vil være plass til å la fri for planter for tilgang til enheten for vedlikehold.

•  Dig langs linjene du har merket på bakken til en dybde på minst to ganger høyden av rotklumpen eller potten av plantene. Alternativt, plasserer planters langs linjen og fylle planters tre fjerdedeler av veien full med plantejord.

•  Plant hekk planter eller dekorative planter i bakken eller plantasjeeiere. Space plantene minst 12 inches fra hverandre for å gi rom for vekst. Plante bambus så tett sammen som du vil, og det vil vokse til en levende skjermen. Spade nok av den fjernede jord tilbake rundt planterøttene å fylle i grøfta, eller legge potting jord til innen to inches av toppen av plantasjeeiere. Tamp jord ned med begge hender. Vanne plantene med en gang.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler