Hovudside

Hvordan bli kvitt en Stinky Drain

by Walther

Hvordan bli kvitt en Stinky Drain

Uønskede mat og drikke skylles av retter, kopper og bestikk inn i avløps av vasken. Slike gjenstander kan forårsake stygg lukt som kommer fra vasken renne, selv om ingen signifikant tresko eller blokkering eksisterer. Innvendig rengjøring område av vasken med en husholdning renere eller oppvaskmiddel ikke eliminere slike lukter. En hjemmelaget renne renere bryter opp gunk som skaper dårlig lukt og hindrer alvorlige avløp tresko.

Bruksanvisning


•  Fjern alle elementer, for eksempel retter, såper og svamper, fra vasken.

•  Skyll innsiden av vask med varmt vann fra springen i 30 til 60 sekunder. Dette sender væsker og avfall som forårsaker stygg lukt ned i avløpet.

•  Fukt en svamp eller klut med ufortynnet hvit eddik. Tørk innsiden av vask med svampen / klut. Ikke bekymre deg om å skylle vasken ennå som du vil gjøre det senere.

•  Hell natron og deretter hvit eddik i avløpet. De to elementene bryte opp rusk som forårsaker stygg lukt inne avløp. Leserens Digest nettside foreslår å bruke ½ kopp natron og en kopp hvit eddik, men en "mer er bedre" metode for både ingredienser er fine. Vent 15 minutter.

•  Skyll hele innsiden av vasken med vann fra springen. La vannet renne i noen minutter for å skylle ut i avløpet.