Hovudside

Hvordan bygge en hage oppbevaringsboks

by Walther

Hvordan bygge en hage oppbevaringsboks

Hagearbeid er en lidenskap for mange mennesker. De tar stolthet i å gjøre sine verft og hager ser fargerik og godt organisert. Hagearbeid krever bruk av utallige verktøy, alt som hvis venstre strødd om, kan ta oppmerksomheten vekk fra hagen din samlede appell. Hvis du trenger et sted å lagre dine hagearbeid verktøy, kan det være lurt å vurdere å bygge en oppbevaringsboks som kan sitte ute, slik at dine verktøy er organisert og i nærheten når du trenger dem, og er beskyttet mot elementene.

Bruksanvisning


•  Plasser de to stykker av 36 3/4-by-14 inches sedertre og 15-by-17 inches sedertre på et flatt underlag og skape en rektangulær boks med dem. Brikkene vil bli stående opp på kantene med de lengre stykker i mellom de kortere stykker. De kortere stykker er sidene av benken med de lengre stykker er forsiden og baksiden. Vangene vil stå tre inches høyere enn de fremre og bakre stykker. Skru rammen sammen med skruing plassert fire inches hverandre gjennom sidestykkene og inn kantene på foran og bak stykker.

•  Plasser stykke 36 3/4-by-13 1/2-inches sedertre inne i treramme slik at det ligger flatt og selv med toppen av for- og bakstk. Dette er bunnstykket. Skru dette stykket til sidene, foran og bak ved å kjøre skruer gjennom disse brikkene inn i bunnen av boksen. Snu boksen over slik at det blir stående på sidestykkene.

•  Plasser stykke 2-av-40 1/4-inches sedertre på boksen øverst og plasser den slik at den er sentrert og en av de lengre stykker av veden er selv med en av de lengre kantene på boks ramme. Dette er for å spenne lokket og bør stikker ut en tomme fra hverandre. Fest dette til rammen ved å kjøre skruer gjennom den og inn i de beste kantene på rygg- og sidestykker.

•  Fest to hengsler til spenne brikke som er plassert åtte inches fra hver side. Skru dem ved hjelp av treskruer. Fest stykke av 40 1/4-by-14 inches sedertre til hengslene slik at den lengste siden er selv med spenne stykket, og det er et overheng av en tomme på begge sider og foran.

•  Åpne lokket. Mål åtte inches fra hver sin side av lokket og plassere stykker av 11 1/2-inch en-av-to, slik at de er vertikalt sentrert på lokket. Dette er lokket seler stykker. Drive skruer gjennom toppen av lokket inn i en-etter-2 for å feste dem til lokket.

•  Installer innvendig lokk braketten på på siden av det indre av boksen i henhold til instruksjonene på pakken. Sand ned alle flater til glatt og deretter påføre et lag med beis for å beskytte boksen fra elementene

Tips og advarsler


  • Hvis du plasserer denne boksen på et sted som du underholde i, kan det fungere som en benk og gi deg mer sitteplasser.
  • Fest alle brikkene dine ved hjelp av riktig mengde skruer for å sikre boksen er solid.