Hovudside

Hvordan bygge en Pebble & Stone Concrete Wall

by Walther

Hvordan bygge en Pebble & Stone Concrete Wall

En småstein og stein betongvegg skiller seg fra en vanlig betongvegg ved at betongblandingen inneholder dekorative småstein og steiner i stedet for grus og småstein og steiner blir eksponert på overflaten av betongen i stedet for å bli skjult under overflaten som vanlig betong grus. Den gjennomsnittlige gjør-det-selv-hus kan bygge en stein og stein betongvegg i én til to dager, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning


•  Form betongveggen til ønsket tykkelse. Du kan velge hvilken tykkelse mellom 8- og 16-inches; Imidlertid er den mest vanlige tykkelse 8-inches. Ved hjelp av to-by-4 trelast og 3/4-inch kryssfiner, bygge paneler som er åtte meter lang - lengde av kryssfiner - og 32-til 48-inches høy. Avhengig av lengden på veggen, kan du trenger for å bygge flere av disse panelene.

•  Stå panelene på sine sider - 32-til 48-inches opp - med rammen på utsiden av den foreslåtte veggen - og støtt opp med skrap 2-av-4s. Bruke et nylonstreng for å sikre at panelene er rette. Montere en annen linje av plater på den motsatte side av de foregående paneler, og måler avstanden mellom de to. Området mellom de to sett av plater representerer betongveggen - som skal helles, fast stoff med betong. Kontroller at avstanden mellom skjema paneler er ikke mer enn 16-inches - husk at du kan velge mellom åtte-og 16-inches tykke for betongvegg.

•  Lukk i endene av skjema paneler med 2-av-4s og kryssfinér og sørge for at alle tre former er godt avstivet på baksiden - en lang to-by-4 fra toppen av skjemaet til bakken på 45 graders vinkel og en lang to-av-4 fra midten av vegg former - fra topp til bunn - i bakken. Gjør dette hver tre til fire meter fra venstre til høyre eller høyre mot venstre av skjemaene. Bruk 3-tommers skruer for å feste bracing til skjemaene, og kjøre skjemaene ned i bakken ved bunnen.

•  Bestill din betong fra en hvilken som helst lokal betong selskapet og be om at de sender småstein mix snarere enn grus mix. Hvis betongen selskapet ikke tilbyr miksen, be om konkret fugemasse og legge til dine egne småstein etter at betongen kommer. Du kan kjøpe din dekorative småstein til enhver jernvarehandel. Bare legge dem direkte til konkret lastebil når lastebilen kommer.

•  Hell betong mix inn i tre former, og banke forsiktig på sidene av skjemaer for å tillate mix å avgjøre; imidlertid ikke trykker for mye slik at småstein bosette inn i betongen mix, og dermed skjule småstein. Legg vertikale armeringsjern ned i våt betong hver 4 meter. Glatt på toppen av veggen med et konkret håndsparkel.

•  Fjern formene etter 48 timer, vent tre til fem dager, og trykket vaske overflaten av veggen, og fjerner bare betongen filmen fra overflaten av veggen. Dette vil utsette småstein og steiner. Du må kanskje bruke en wire hjul og 4-tommers høyre vinkelsliper for å hjelpe utsette småstein under overflaten, men gjør det med forsiktighet.