Slik fjerner en Frameless Mirror


Slik fjerner en Frameless Mirror

Når du blir involvert i et prosjekt som arbeider med glass, må du ta ekstra forholdsregler og bruke verneutstyr for å beskytte huden og øynene. Rammeløse speil har vanligvis klipp, lim eller begge feste dem til veggen. Fjerne en rammeløs speil er nødvendig hvis det er ødelagt, eller hvis du ønsker å oppgradere eller bygge den om rommet. Hvis du holder sikkerhet i tankene, kan du fjerne et speil fra et bad, soverom eller skapet uten hendelsen og fortsette med resten av renoveringsprosjekt.

Bruksanvisning


•  Bruk beskyttelses sikkerhetsutstyr og klær, inkludert vernebriller, hansker, en langermet skjorte, tykke støvler og lange bukser.

•  Påfør flere lag med malerens tape på kryss og tvers i hele ansiktet av speilglass. Tapen vil bidra til å holde speilglass intakt hvis det verste skjer og glasset knuses.

•  Ha en hjelper holder speilet. Skru de beste klipp av speilet med en skrutrekker. Noen ganger mindre speil bare kreve å fjerne de beste klipp for dem å komme bort fra veggen. Hvis speilet trekker bort fra veggen etter de beste klippene er fjernet, har hjelperen holder speilet og hjelpe skyv den ut fra bunnen klipp.

•  Mål bredden på rammeløse speil med målebånd. Legg 12 inches til dette tallet og skjære et stykke av pianotråd til størrelse med en avbiter.

•  Glide hårføner, blåser ut varm luft, over hele ansiktet av speilet. Bruk langsomme, back-og-tilbake bevegelser med hårføneren i minst 15 minutter. Varmen vil bidra til å myke opp limet stikker speilet til veggen.

•  Ta tak ene enden av pianotråd og har hjelperen forstå den andre. Plasser pianotråd bak den øverste del av speilet. Rull et par inches av overflødig pianotråd rundt en tresleiv håndtak, og plasserer hånden over ledningen til å holde det stramt rundt håndtaket. Gjenta denne fremgangsmåten for den andre enden av pianotråd før den trekker stram bak speilet.

•  Trekk pianotråd i diagonale Saging bevegelser for å tvinge det gjennom limet. Hold ledningen trukket tett, og fortsette å sage limet til du kommer til bunnen av speilet.

•  Plasser den ledige hånden på speilet glass for å hindre den fra å falle når du så gjennom bunnen. Plukk speilet opp og løfter den fra bunnen klipp, hvis noen. Fjern speilet, og gjenbruke eller forkaste en miljøstasjon.

Tips og advarsler


  • Har din hjelper bruke en annen hårføner for raskere resultater.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler