Hovudside

Hvordan Grow Organic Strawberry planter i potter

by Walther

Hvordan Grow Organic Strawberry planter i potter

Bite i en søt og saftig jordbær er en av livets enkle gleder. Voksende en organisk jordbær beholder hage gir deg en måte å holde jordbærplanter frodig og full. Nyt antioksidantrike, kjemisk fri jordbær selv om du har begrenset hage plass - ved å dyrke dem i kurver, lagdelt beholdere eller planters designet for jordbærplanter. Dyrke jordbær i hengende potter å redusere kryp skadedyr. Både dag-nøytral og everbearing jordbærtyper produserer bær i lengre perioder, og er godt egnet til containere. Kontroll vekstforhold for å hjelpe til nytte for din jordbær avling og ditt miljø.

Bruksanvisning


•  Grow jordbærsorter som er kjent for å gjøre det bra i din region og klima. Lokale barnehager, master hageprogrammer og landbruksskjøte kontorer kan gi anbefalinger.

•  Plant ung jordbærplanter i dype potter med tilstrekkelig drenering. The Going Green hjemme hjemmeside anbefaler å bruke jordbær potter med dreneringshull i bunnen og i sidene. Legg et lag med små steiner eller leire potten skår i bunnen av pottene før du legger jord; jordbær tolererer ikke "våte føtter."

•  Legg kompost og annet organisk materiale til potting jord før planting jordbær frøplanter. Bland kompost i jorden. Bruk nok kompost til å gi planterøttene plass til å spre seg, råder Elm Hus Planteskoler hjemmeside. Fortsette å mate med en organisk gjødsel høy i fosfor.

•  Hang eller sted jordbær potter der de får vanlig sollys. Slå potter jevnlig slik at hele anlegget mottar lys. Dekk potter med netting slik at du ikke trenger å dele frukten med krypene som kaniner, vaskebjørn og fugler.

Tips og advarsler


  • Organisk gjødsel, bat guano og ormen støpte gir god næring for jordbærplanter.
  • Forlate rommet i potter for mulch, for å bevare fuktighet og stabilisere jordtemperaturer.
  • Dekk jordbær med plast for å beskytte dem under kaldt snaps, råder Hage Easy Made hjemmeside. Fordi potter er helt utsettes for kulde, pakke dem i isolerende tepper eller bobleplast kan hjelpe enda mer. Under streng kulde staver, ta med potter innendørs.
  • Ikke la plantene tørke helt ut, men også unngå overwatering.