Hovudside

Fortauet Paver Ideer

by Walther

Fortauet Paver Ideer

Når det kommer til bolig gangveier, fortau pavers er en av de mest estetiske tiltalende og holdbare materialer for å lage din utendørs bane. I motsetning helles betong fortau, utleggere er motstandsdyktig mot sprekkdannelser og bryte fordi hver utlegger er en enkelt enhet. Hvis du er ute etter å lage en utendørs gangvei gjennom hagen din eller langs fronten av huset ditt, velger fortau utleggere som en kostnadseffektiv og estetisk tiltalende byggemateriale.

Naturlige Paths


Hvis din gangvei krysser et naturlandskap som en bakgård hage, bevare jord-vennlig estetiske med stein utleggere som blander i det omkringliggende landskapet. Skifer utleggere er flate plater av stein med asymmetrisk kanter for å ligne naturlig forekommende stein som ikke ser altfor valset eller brytes. Fordi hellene er hogd over hele verden, de er tilgjengelige i et bredt spekter av naturlige farger som spenner fra blek sand til rik gråblå. Velge en farge som utfyller din naturlige landskapet eller andre utvendige elementer av din hage. For eksempel, hvis banen bukter seg rundt en dam laget av mørke polert elva steiner, opt for en like mørk grå skifer; for en solrik vill blomsterhage, velger en like vibrere rød eller gul farget stein.

Paver Patterns


Hvis du ønsker å legge til litt mer stil på fortauet, innlemme et dekorativt mønster i din paver layout. Mønstrede utleggere er iøynefallende alternativer ideelt for innganger, terrasser eller forretnings innganger som trenger litt mer estetisk appell enn enkle bakgård trasé. For enkel installasjon, stokk med små, rektangulære utleggere med flate kanter og enkle vinkler for legging kompliserte mønstre som fiskebein eller sjakkbrett. Utleggere i ulike farger eller nyanser markere mønsteret for enda mer visuell effekt; pair standard rød murstein pavers med skarpe hvite pavers, eller kombinere en mørkere og lysere nyanse av beige for en diskret fargeelement.

Gummi Behandler


Hvis du er så bekymret for miljøet som du er i ferd med å skape en stilig og funksjonell gangvei, bør gummi pavers være på toppen av din alternativ liste. Gummi pavers er vanligvis laget av resirkulerte gummirester samlet inn fra gamle dekk. Fra sorte fliser til rød murstein, gummi pavers er tilgjengelige i forskjellige former og utførelser som passer din stil preferanser. Hvis banen er nær store trær med invasive rotsystemer, gummi pavers er en spesielt god alternativ. De fleksible gummi bøyer og justerer til trerøtter, og single fliser lett kan løftes i tilfelle du trenger å trimme eller behandle røttene.