Hovudside

Hvordan å forplante en Wanderer Lilac Vine

by Walther

Den lilla vintreet (Hardenbergia violacea) tilhører legume familien. Den vokser med en buskete form, Twining sin stammer rundt andre planter eller et espalier til den når 10 meter i høyde med en 5-fots bredde. En opprinnelig fra Australia, er anlegget hardfør til 23 grader Fahrenheit, blomstringen i slutten av vinteren til våren. Happy Wanderer produserer lilla blomster, og det er en av de lilla vintreet mest livskraftige sortar. Forplante anlegget fra frø.

Bruksanvisning


•  Skrap frøene hardt frakk med et stykke sandpapir. Dette frøet behandling kalles markberedning. Det sår skallet beskytter embryoet, lar vannet inne å indusere spiring.

•  Bland 1 del sand med en del torvmose eller kokos, kokos skall s fiber. Kokos er brukt som et bærekraftig erstatning for torvmose, siden det reduserer uttømming av torvmyrer. Alternativt kan du bruke en kommersiell frø-starter blanding.

•  Tilsett potting mix til den flate og vanne det før vannet renner ut av dreneringshull.

•  Broadcast frøene på jordoverflaten. Dekke dem med et lag av potting blanding dobbelt så dypt som frøene er bred.

•  Spray det øverste laget av jord med vann for å fukte frøene under den. Still flat i indirekte sollys før spiring. Sjekk jordfuktighet hver dag. Vanne den når overflaten begynner å tørke for å unngå embryoene tørker ut og dør.

•  Fyll 2-tommers enkelte planters med nok potting mix å posisjonere spirene på samme dybde som de har vært økende i leiligheten. Løft de unge syrin vinstokker ut av leiligheten med en skje eller slikkepott når det andre settet med blader springer. Transplantere dem, én per pott. Ferdig med å fylle planters med potting mix. Vanne spirene forsiktig til skytende går ut av Potter "hull.