Hovudside

Slik installerer Side Cobblestone for innkjørsler

by Walther

Slik installerer Side Cobblestone for innkjørsler

Brostein legge sjarm og stil til en front yard, men legger en hel brostein oppkjørselen er kostbart. Stille brostein langs sidene av en innkjørsel rammer fortauet mens fremheve sin form. Installere brosteins grenser også serverer den praktiske formål å blokkere villfarne ugress og gress fra trenge. Den enkle installasjonsprosessen kan gjennomføres på en dag eller to, avhengig av lengden av oppkjørselen.

Bruksanvisning


•  Mål bredden på Brostein med et målebånd. Ståltau på bakken parallelt med sidene av oppkjørselen. Space dem bred nok til å passe Brostein pluss 2 inches.

•  Fjern gress og jord fra mellom oppkjørselen kanten og tau, med en hakke og spade, og dumpe gress og jord på en presenning for å bruke i lavere områder. Fjern 4 inches av jord pluss halve dybden på brostein. Trykk på den flate siden av en hånd tukle over matjord.

•  Hell 3 inches av knust stein inn i hvelvingen og nivå det ut med hakke. Tamp det ned med sabotasje inntil steinene dona € ™ t skift under press. Grus basen tillater fuktighet å flykte fra under oppkjørselen og støtter steinene slik at de dona € ™ t vask.

•  Hell grov sand over fjellet basen. Glatt toppen med en smal bord slik Brostein vil sitte jevnt.

•  Sett Brostein i sanden i flukt med kanten av oppkjørselen. Juster steinene som er nødvendig for å sitte omtrent en tomme over oppkjørselen. Butt tilstøtende steiner sammen og slå dem forsiktig med en hammer til å justere dem.

•  Omfyllingsmaterialer mellomrom mellom brostein og verksted med små, kantete grus. Tamp grus ned for å holde Brostein fra skiftende.

•  Fyll fugene mellom brostein og innkjørsel med fin sand. Pakk sand ned med en hånd kost og fukte den litt med en slange til veie det ned.