Hovudside

Hvordan bli kvitt maur i kjøleskap

by Walther

Hvordan bli kvitt maur i kjøleskap

Maur komme inn i et kjøleskap hvis det ikke er tette skikkelig. Når du lukker døren til kjøleskapet, bør forseglingen ikke tillate oppføring av eventuelle skadedyr. Du kan sjekke ut om kjøleskapet ikke er tette slik det skal ved å plassere et stykke papir mellom kjøleskapet og døren, og deretter lukke døren. Prøv å trekke ut papiret. Hvis du ikke opplever dra mens du trekker ut papiret, er kjøleskapet ikke tetting riktig og slik maur å komme inn. Hvis du ønsker å bli kvitt maur i kjøleskapet, er det best å gå for agn. Som mat og matvarer er lagret i kjøleskapet, er det ikke lurt å velge insekt spray.

Bruksanvisning


•  Påfør litt gelé på en stripe av maskeringstape og legg den i kjøleskapet for å bli kvitt sukker spise maur. Maurene vil bli tiltrukket til gelé og holder seg til maskeringstape. Mynte eller eple mint gelé er best å felle sukker-kjærlig maur, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Påfør gelé på maskerings med en plastflaske med en spiss tupp. Når maurene holder seg til agn, kan du fjerne det og plassere en ny agn. Fortsett til du bli kvitt alle maur i kjøleskapet.

•  Gjør et agn ved å blande 4 ss. peanøttsmør, 6 ss. av honning og 3/4 ts. borsyre. Dette agn er for protein-og fett spise maur. Plasserer agnet i kjøleskapet. Dette vil tillate deg å fange maur og bli kvitt dem. Bytt ut agn med jevne mellomrom.

•  Slå av kjøleskapet og se etter sølt mat og drikke. Det er fullt mulig at disse søl er tiltrekke maur. Martha Stewart anbefaler rengjøring av innsiden av kjøleskapet med natron løsning. Gjøre løsningen ved å blande to spiseskjeer natron og 1 liter varmt vann. Bløtlegg tørkede søl i 10 minutter i løsningen og tørk av med en fuktig klut. Tørk kjøleskapet med en ren, tørr klut.

•  Sett sel av kjøleskapsdøren. Sjekk kjøleskap brukerhåndboken. Det kan gi deg trinnene på hvordan du bytter selene på egen hånd. Ellers er det flere elektroniske ressurser som forteller deg hvordan du kan endre selene selv. Følg instruksjonene nøye og du bør møte noe problem.