Hovudside

Slik fjerner du flekker fra Glassfiber

by Walther

Glassfiber, som navnet tilsier, er laget av glass, men når det brukes som byggemateriale, er det kombinert med polyesterharpiks for å gi det styrke. Glassfiber er et godt isolert materiale, noe som gjør den ideell for bygging av båter, badekar, vasker og lignende apparater. Glassfiber, som glass, kan bli ripete veldig enkelt. Ikke-slipende materialer bør brukes for normal rengjøring og flekkfjerning å hindre ytterligere skade til mål.

Bruksanvisning


Slik fjerner du flekker fra Glassfiber


•  Fjern ferske flekker eller de lett oppløst (for eksempel skitt og gjørme) med en svamp og varmt såpevann. Tilsett noen dråper flytende oppvaskmiddel til varmt vann og forsiktig skrubbe flekker så snart du oppdager dem.

•  Rengjør vekk vanskelige flekker med en blanding som er mildt slipende - nok til å utrydde de stedene, men ikke grov nok til å skade glassfiber finish. Plasser en kopp natron i en bolle og sakte tilsett vann til en pasta er dannet. Påfør lim til de fargede området og la den sitte i 30 til 60 minutter.

•  Vask bort natron rengjøringsmiddel med en ren svamp og varmt vann. Påfør hvis flekken fortsatt.

•  Fjern fettflekker eller limrester med en aceton-basert løsemiddel som neglelakkfjerner eller tynner. Bruk så lite av løsemiddel som mulig for å unngå å skade omliggende flater av en vask eller badekar.

•  Test et lite, uanselig område av glassfiber for å se om en rengjøringsviske er trygt å bruke. Noen glassfiber utførelser kan bli sløv eller ripete med slike rensing enheter. Hvis ingen skade er gjort, forsiktig fjerne slitemerker og andre flekker med en fuktet viskelær.