Hvordan bygge en Vaskemaskin Leak Pan


Hensikten med en vaskemaskin lekkasje pan er å bidra til å forhindre en katastrofe. Lekkasje panner sitte under vaskemaskinen og fangst vann som søl fra apparatet i tilfelle av en lekkasje. Vannet blir deretter kanaliseres til et sluk under vaskemaskinen, eller avledet av gjennom avløp til en nærliggende avløp, avhengig av VVS-oppsett. Du kan bygge en vaskemaskin lekkasje pan heller rett og slett på grunn av tilgjengeligheten av lekkasjen pan kits.

Bruksanvisning


•  Flytt vaskemaskinen ut av veien. Dette trinnet er nødvendig hvis bygge lekkasjen panne over et sluk under vaskemaskinen. Trekk ut vaskemaskinen og slå av varmt og kaldt vann. Skru koblingene for vaskemaskin slanger og deretter flytte maskinen bort fra området.

•  Løsne skruene for gulvet rist med en skrutrekker, hvis du installerer over et sluk, og sett til side.

•  Plasser vaskemaskinen lekkasje panne over sluket åpningen. Trykk forsiktig mot bunnen av kjelen for å finne sluket. Bruk en skarp kniv til å skjære ut midten av lekkasjen panne over dreneringsåpningen.

•  Løft lekkasjen panorere opp og sett til side. Rengjør gulvet under der du skal installere lekkasje pan. Feie opp skitt med en kost. Skrape av noe maling eller caulk på gulvet med en malingsskrape.

•  Påfør bygging lim til gulvet rundt sluket åpningen. Erstatte dreneringssumpen så åpningen på linje med avløp i gulvet. Erstatte dreneringssumpen rist i bunnen av lekkasjen pan og fest med skruer.

•  Koble PVC avløp avløp for lekkasjen pan. Dette trinn er nødvendig hvis installere dreneringssumpen tilstøtende til, heller enn på toppen av, et gulvsluk. Skjære et hull litt mindre enn en halv tomme i den side av lekkasjen panne med en skarp kniv. Sett tømmekoblingen gjennom innsiden av kjelen ansiktet og sikre den med en kompresjonskopling. Passe sammen 1/2-tommers PVC-rør ved hjelp av rette stykker, albuer og bøyer å komme til nærmeste avløp. Skjær stykker fra hverandre med rør kuttere og passer sammen før liming for å sjekke passform. Når du er fornøyd, gjelder primer til rørforbindelser, la tørke, gjelder lim, og passer bitene sammen.

•  Ha en assistent hjelpe deg å flytte vaskemaskinen tilbake i avløpet pannen. Koble de varme og kalde vannforsyning slanger. Plugg i maskinen. Slå på vann ved å vri vannforsynings håndtakene mot klokken.

Tips og advarsler


  • Sjekk med lokale avløp koden regelverket før bygge en vaskemaskin lekkasje pan å sørge for at prosjektet er i samsvar.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler