Hovudside

Den beste måten å holde mitt kjøkken tellere Sanitær

by Walther

Den beste måten å holde mitt kjøkken tellere Sanitær

Kjøkken countertops kan være et fristed for matbårne sykdommer og andre bakterier. Huseiere forbereder mat på tellerne ikke alltid tar sanitær forholdsregler. Den beste måten å holde kjøkkenbenke sanitær er å holde en desinfiserende blekemiddel løsning på hånden til enhver tid, og bruke det etter hver matlaging økt. Dette, kombinert med generell hygiene forholdsregler, vil holde matbårne bakterier av kjøkkenbenken.

Bruksanvisning


•  Hell 1 ss. oppvaskmiddel i en sprayflaske og fylle sprayflaske resten av veien sammen med vann.

•  Hell en kvart kopp av blekemiddel inn i en andre sprayflaske og fylle flasken resten av veien sammen med vann. Sett dyser på begge flaskene og rist forsiktig å innlemme ingrediensene.

•  Spray tellerne med såpevann hver gang du er ferdig med håndtering av mat på telleren. Tørk av disken med en ren frotté, og skyll den i rent vann og tørk igjen for å skylle. Såpevann vil fjerne fast-på matrester.

•  Spray tellere med blekemiddel umiddelbart etter skylling av såpe. La blekemiddel sitte i 2 minutter. Dempe andre frotté og tørke ned tellere å skylle. La dem lufttørke. Blekemiddel vil drepe eventuelle gjenværende bakterier og holde tellere sanitær til neste gang du bruker dem.

•  Unngå å plassere rå matvarer, spesielt kjøtt, direkte på disken. Bruke et skjærebrett.