Hovudside

Maleri Nattbord

by Walther

Maleri nightstands innebærer en tilsvarende prosess for å male andre typer tremøbler. Men fordi nightstands vanligvis ha skuffer, betyr det ekstra trinn er påkrevd. Hvis du er kjent med å male tre, vil du finne dette prosjektet håndterlig. Ved å ta deg tid til å forberede overflaten før du legger maling, vil du ende opp med en perfekt restaurert nattbordet.

Bruksanvisning


•  Sand overflaten av nattbordet med en makt slipemaskin og 100-grit slipeplate. Fjern all maling og finish fra toppen og sidene av nattbordet. Fjern skuffene ved å skyve dem ut og sette dem på et flatt underlag. Sand maling av fronter og sidene av skuffene. Pussing nattbordet med en 200-grit slipeplate.

•  Sand hånd nattbordet er dekorative trim og andre harde å nå flekker, som støping eller tre knotter, med 100-sandpapir. Å fin-sand mer vanskelige flekker, bruker 200-sandpapir.

•  Tørk bort alt støvet fra nattbordet med en ren klut eller håndkle.

•  Påfør primer på overflaten av nattbordet ved hjelp av en sprayboks fylt med møbler av tre primer. Gjelder i enda drag frem og tilbake, som dekker hele stykket, inkludert front og på sidene av skuffer. La primeren tørke i 24 timer eller det som ellers er angitt på sprayboks.

•  Påfør et strøk med maling over primer med en pensel. Spre malingen tynt over hele stykket og la malingen tørke. Frakk nattbordet med en annen malingsstrøk og la det tørke. Dersom det er ønskelig, sand nattbordet i mellom lakken med 200-sandpapir for en glattere finish.

Tips og advarsler


  • Alltid male i et rom med god ventilasjon, eller åpne vinduer og dører for å lufte et lukket rom. Når du maler innendørs, bruke en dråpe klut for å unngå søl på gulvet.