Hovudside

Trekant-blader Tropical Plants

by Walther


Blomster er ikke bare attraktivt element i hagen. Løvverk vokser i et bredt spekter av farger, størrelser og former, som gir tekstur, mangfold og farge til hagen. Tropiske planter er intet unntak. Tropiske planter er de varianter innfødte til området mellom Krepsens vendekrets og Tropic of Capricorn, ifølge Tropical Plant Society. Mange potteplanter og noen planter som finnes i hagen er fra tropene.

Mile-a-Minute Vine


Native til deler av Asia og Filippinene, er mile-a-minutters vine en tropisk klatreplante som er ansett som svært krenkende. Dette vintreet er en årlig, vokser bare i ett år med forskjellige blader formet som en trekant. Mile-a-minutters vintre klatrer via mothaker på stilker og blader. Vokser kraftig, vil dette vintreet vokse opp og over andre planter, rane dem av sollys, til slutt drepe den annen plante. Mile-a-minutters vintre har en tendens til å vokse i delvis skyggefulle steder og fuktig jord, selv om den kan overleve i områder med mindre fuktighet. Små, uanselige blomster modne til mørke-blå bær. Fugler spise disse bærene og hjelpemiddel i spredningen av denne planten. Mile-en liten bær kan være levedyktig i jorda for opp til seks år, ifølge Plant Conservation Alliance.

Triangle Fig Tree


Triangle fikentre (Ficus triangularis) er innfødt til deler av Asia og Filippinene. Den lite tre eller stor busk dyrkes som en potteplante der mørkegrønne, trekant-formede blader kan bli verdsatt av de utenfor tropene. I vill tilstand, vokser trekant ficus til 22 meter høy og 10 meter bred. Også kjent som misteltein fig, kan dette anlegget produsere antenne røtter og vokse i grenene på andre trær, ligner misteltein. Trekant fikentre, som andre i sin slekt, blir bestøvet av en bestemt veps, ifølge den amerikanske Orchid Society botaniske hage. Små, runde fiken modnes i sommer og er gule, oransje eller rød.

Kalanchoe Rhombopilosa


Økende i lys skygge, rhombopilosa de grønn grå blader av Kalanchoe vokse til 8 inches lang. Hver av disse bladene er trekant-formet, og hvis plantet, er i stand til å vokse inn i en ny plante. Kalanchoe rhombopilosa er innfødt til sørvestre Madagaskar hvor det bærer gule blomster om våren. Dette anlegget er ikke frost tolerant og anbefales som en potteplante eller vokst i US Department of Agriculture hardførhet soner 10 og 11, i henhold til Desert Tropicals.