Hovudside

Hvordan Utrydde brasilianske Pepper Planter

by Walther

Brasilianske pepper planter (Brasiliansk peppertre Raddi) er så inngripende at i Florida, er det en arbeidsgruppe som bidrar til å administrere og kontrollere dem. Om igjen uten tilsyn og ukontrollert, brasilianske pepper planter utgjøre alvorlige økologiske trusler mot de lokale naturlige systemer. Hvis du har en brasiliansk pepper plante i landskapet, til en av de enkleste måtene utrydde det er å kutte det ned, behandle stubben med en ugressmiddel og deretter behandle eventuelle skudd for å hindre den fra å vokse ut igjen.

Bruksanvisning


•  Klargjør ugressmiddel du skal bruke. De som er anbefalt for brasilianske pepper planter inkluderer-B-Brush Gon, Roundup Super Konsentrer og Brush Killer, som ifølge University of Florida kan brukes uten fortynning. Vær forberedt på å enten spray eller male den på stubben.

•  Kutt ned din brasilianske pepper plante. Mest sannsynlig vil du trenge en motorsag for denne jobben. Bruk vernebriller, verneklær og hansker, og unngå å få saft på huden din.

•  Fjern alt av sagmugg raskt ved hjelp av hendene og en fille. Sagflis hindrer ugressmiddel fra å ta kontakt med stubben.

•  Unn stubben med forberedt ugressmiddel innen fem minutter av den siste stubben kuttet. Male eller spraye den på, som er angitt på etiketten, være sikker på å bruke den til hele stubben, spesielt i nærheten av bark. Det er ulovlig å bruke ugressmidler på noen annen måte enn det som er skrevet på etiketten, så sørg for å følge produsentens instruksjoner.

•  Kast din kutt brasilianske pepper plante på den måten som kreves av samfunnet. Kontakt din lokale avfallsanlegg for instruksjoner, som kan inkludere bagging opp anlegget for å stille ut med søppel eller ta det selv til et avfallsanlegg. Hvis planten er for stor til å få plass i en bag, fjerne bær og bag dem før du tar resten av anlegget til avfallsanlegg. Informere operatøren om at du har en invasiv brasilianske pepper plante som krever riktig avhending.

•  Spray ny vekst med en løvverk ugressmiddel, for eksempel en med glyfosat, hver fire til seks uker etter behov. Du kan også recut stubben og på nytt stubben gjødsel behandling. Fortsett med å følge opp gjødsel søknader til spirer ikke lenger dukke opp fra stubben.

Tips og advarsler


  • Vask klærne separat etterpå kutte ned og behandle brasilianske pepper planter.
  • Ikke legg kuttet anlegget til kompost haug. Også plukke opp noen droppet bær og kast dem i en forseglet pose i søppelkassen.