Hovudside

Gjør det selv Termite kontroll

by Walther

Bevæpne en hjemme mot termitter er ikke lett. Det finnes flere metoder for å forebygge og kontrollere termitt angrep før de kan koste deg hundrevis eller tusenvis av dollar i skade. Ideelt sett bør en profesjonell beskytte hjemmet ditt mot termitter, men hvis du ikke ønsker å skallet ut penger for en pest spesialist, takle problemet selv først.

Bruksanvisning


•  Finne ut hva slags termitt du arbeider med. Ifølge ePest Supply, 90 prosent av termitter i USA er underjordiske og reise i gjørme ly rør gjennom bakken. De to andre hovedkategorier av termitter i Nord-Amerika er drywood og Formosan. Drywood termitter er den vanskeligste typen å oppdage; Formosan er den mest destruktive. Før du deltar i termitt kamp, ​​kjenner din fiende.

•  Påfør behandling til omkretsen av ditt hjem. Fordi den kombinerer forebygging samt utryddelse, er barrieren behandling den mest populære måten å kontrollere termitt populasjoner rundt hjemmet og innebærer blokkerer alle ruter for oppføring av termitter med fysiske og kjemiske barrierer. Forsegle alle sprekker og hull rundt huset og kjelleren med en sterk tetningsmasse. Du kan spray, injisere eller bruke insektmiddel inn i skyttergravene. Flytende termiticides er stor for kjemisk behandling av jord rundt huset ditt. Forskning slags termitt du arbeider med å finne den beste måten å bli kvitt dem. For eksempel, for å kontrollere bestander av underjordiske termitter, er det best å bruke flytende insektmiddel direkte i skyttergravene rundt hjemmet.

•  Sett opp baiting systemer rundt hjemmet. Termite baiting systemer inkluderer målestasjoner og agn selv. De målestasjoner har en matkilde for å tiltrekke termitter, og de er plassert omtrent 12 til 18 inches bort fra grunnlaget for et hjem. Hvis det blir funnet termitter, er inspeksjon patron av alarmsentralen erstattet med et agn patron. Disse inneholder en langsomtvirkende termitt vekstinhibitor som til slutt og indirekte vil drepe av hele kolonien.

•  Vurder å supplere med en profesjonell hvis du har liten suksess. Det er best å ha en profesjonell ta vare på termitt forebygging eller eliminering. Termiticides er ofte sterke kjemikalier som kan utgjøre helseproblemer for mennesker og dyr likt. En profesjonell vil ha tilgang til den mest effektive baiting systemer og insektmidler; kan overvåke kjemikalier han bruker for å sørge for at de ikke lekker inn i huset ditt; og kan identifisere de beste stedene for søknad. Ved hjelp av en profesjonell vil være langt billigere i det lange løp. For å gjøre en skikkelig behandling, må du kanskje bruke spesialisert behandling som driller og stenger, som skadedyrbekjempelse ekspert kan gi.