Hovudside

Hvordan sette en Snap Trap

by Walther

Uansett tid på året, gnagere prøve å få tilgang til potensielle hekke- og næringsområder i boliger og bedrifter, som ofte gir lett tilgjengelig mat, varme eller reir for å lage materialer. Selv rask avl og skade på eiendom tjene som viktige grunner til squelch gnagere infestations, potensialet for spredning av bakterier, virus og parasitter - er som forårsaker sykdommer den primære grunnen til å sette tre eller plast snap feller - som bor i eller på gnagere. Snap felle fjærdrevne systemer er ikke vanskelig å sette og effektivt fange og utrydde gnagere.

Bruksanvisning


Wooden Snap feller


•  Plasser agn - peanøttsmør, ost eller "tiltrekkende" gel - på fellen avtrekkeren. Wooden snap felle utløser typisk bestå av et metall pedal med en bøyd ende eller oppreist pekte pin eller en plast holey ost skive. Sett agn i curl eller dytte på pinnen av et metall pedal trigger. Sett agn i agnet koppen nær sentrum av en osteskive utløser fellen og smøre en liten mengde av agn på tvers av og inn i hullene.

•  Legg felle på et flatt underlag og vende låse bar, også kjent som trigger pin eller spak, slik at enden av sverdet peker bort fra fellen.

•  Plasser fjær handling U-formet bar. Holde nede i bunnen av fellen med ikke-dominerende hånd og trekk, sammen med dominerer hånd, bar bort fra trigger enden av fellen til den motsatte enden. Flytt forsiktig ikke-dominant hånd fra bunnen for å holde baren på plass.

•  Still inn avtrekkeren. Vend låse bar over U-formet bar med din dominerende hånd. For å angi en pedal trigger, nøye posisjonere den buede delen av låsestaven i henhold til den V-formede kant på venstre side av pedalen. Å sette en plast ost skive trigger, slår hendene slik at håndflaten din dominerende hånd holder den U-formede bar på plass. Løfter utløseren litt med den andre hånden, og deretter forsiktig posisjonere enden av låsestangen inn i sporet på baksiden av utløseren bak agn koppen. Skyv ende nær "S" for å gjøre avtrekkeren følsom for bevegelse eller nær "F" for en fastere innstilling.

•  Flytt felle der det er nødvendig med avtrekkeren møter en vegg eller annen vertikal overflate. Vanligvis gnagere bo nær vegger, smale sprekker mellom møbler og rundt crawlspaces for sikkerhet.

Plastic Snap feller


•  Åpne felle for å avdekke avtrekkeren. Plast snap feller, også referert til som "T-rex" eller "irritabel" feller på grunn av skarpe tenner, en åpen munn utseende og kjeve-lignende handling, fungerer som en klesklype. Klem plast håndtakene på felle sammen for å åpne eller sted på et flatt underlag med kjevene som peker bort fra deg og skyv det øvre håndtaket ned for å åpne topp kjeve. Hvis plast snap felle har en dobbel U-formet bar, skyv mindre bar nedover for å åpne felle.

•  Plasser agn eller tiltrekkende på eller bak avtrekkeren eller "tunge".

•  Ta plast snap felle til området der du fant bevis for gnager aktivitet og plassere de åpne kjevene står overfor en vegg eller vertikal overflate.

Tips og advarsler


  • Plassere to feller ved siden av hverandre eller i nær tilknytning til fange hopping gnagere.
  • Plasser aldri snap feller i områder som barn eller kjæledyr vanker. Fjærdrevne feller kan skade vev og knuse små bein.