Hovudside

Planer for å bygge en sofa

by Walther

En sofa er laget i to deler-ramme og møbeltrekk. Rammen støtter møbeltrekk og vekten av de som bruker sofaen. Selv om det er viktig å vite hva sofaen vil se ut i sin endelige utseende, lage en plan for å bygge rammen er uten tvil den viktigste delen av å bygge en sofa. Sofa byggeplaner er ikke alltid lett å finne, men rammer er overalt. En litt oppfinnsomhet kan produsere et originalt sett av planer.

Design Sofa


Bestem hva det endelige utseendet av sofaen vil bli. Samle bilder av lignende sofaer eller finne faktiske sofaer som er nær i stil. Sofaprodusenter har ofte kataloger eller spesifikasjonen ark som gir størrelser, dimensjoner og annen relevant informasjon om sine produkter. Denne informasjonen er et sted å begynne å bygge en fra bunnen av. Noen sofaer er svært detaljert og trenger klare arbeidsplaner, en liste materialer og skjære diagrammer.
Du kan finne planer om å bygge et oppdrag stil sofa n boken "Kunst og Håndverk Furniture" skrevet av Wood Magazine. En rask og enkel sofa bebyggelsesplan kan finnes i "Hvordan lage 2x4 Møbler for innendørs og utendørs" av Mark Baldwin og Family Workshop Inc. The New Yankee Workshop er et annet sted for å finne detaljert møbler bygningsinformasjon.

Planlegg The Frame


Rammer er helt grunnleggende og gi møbeltapetserer skjelettet for å bygge buede armer og plushy ryggputer. Gjenbruke en gammel eller uønsket sofastamme å lage en nøyaktig rammedesign. Rammen kan brukes på nytt i sin helhet, demontert, lagt til eller kopieres. Når du kopierer en eksisterende ramme, bruker de originale rammedeler som maler, legge til eller trekke å lage en ny plan. Andre steder å finne rammer er berging butikker og garasje salg. Rammer selges av møbelprodusenter uten polstring, men kan være dyrt og noe proprietære, noe som betyr at møbelsnekker vil farge og polstre den kjøpte sofa ramme og ikke la rammen for å forlate lokalet nakne (bare rammer er lett kopiert). Møbelprodusenter ofte selger katalogene sine tilgjengelige rammer.

Finn Frame Materials


Tre for en sofa eller stol skal være sterk. Ovn-tørket hardtre er mindre sannsynlig å sprekke eller svare på fuktighet og været forandrer seg fordi fuktigheten i dem er blitt redusert. Treet må kunne holde møbeltrekk strukturer som jute webbing og spiralfjærer. Bjørk, eik og hickory er ovn-tørket, innenlandske treslag. Vurdere eksotiske hardtre for utsatte funksjoner som baser, armer, ben og dekorative enheter. Du kan kjøpe møbler ben i metall og tre fra møbler tilbehør beslutningstakere, tømrere og møbler maskinvareprodusenter.