Hovudside

Slik fjerner klor fra en Pool

by Walther

Klor er et kjemikalie som brukes i de fleste svømmebassenger å desinfisere vannet. Dessverre, kan langvarig eksponering for sterke doser av den kjemiske være skadelig for helsen din. Enten klorkonsentrasjon i bassenget er for høy eller du ønsker å deklorere bassenget før du tømmer det, å fjerne klor er ikke vanskelig. Med riktig kunnskap, kan du fjerne klor fra bassenget på kort tid.

Bruksanvisning


•  Stopp legge klor til bassenget umiddelbart. Solen bryter naturlig ned den kjemiske. Hvis bassenget er i solen, jo lenger du lar den være der, jo mindre klor du vil ha i vannet. Det skal forsvinne fullstendig i løpet av 10 dager.

•  Legg et dechlorination kjemisk til vannet hvis du ønsker å fremskynde prosessen eller hvis bassenget er i skyggen. Du må vite hvor mange liter vann bassenget holder for å vite hvor mye av det du trenger å kjøpe. Teste bassenget for å finne ut hvor mye klor er i der og bestemme hvor mye du ønsker å fjerne. Følg instruksjonene på pakken, bruk av anbefalt dose for å redusere eller bli kvitt klor.

•  Fyll bassenget med friskt vann og teste den på nytt for å sørge for at bassenget er balansert. Uten riktig balanse av kjemikalier, er det ikke trygt for folk å svømme.