Hovudside

Slik fjerner Rust på skjøre gjenstander

by Walther

Fjerne rust fra skjøre gjenstander kan være en delikat oppgave siden de fleste rustfjerner og skure verktøy og midler kan skade ømfintlige overflater og overflater. Men det er noen rust fjerning agenter som er veldig naturlig, svært enkel å bruke og svært effective0 - og de er sannsynligvis sitter i kjøkkenbenken eller under vasken akkurat nå. Disse agentene er trygt for alle overflater og vil lykkes fjerne bare om noen rust flak eller flekker.

Bruksanvisning


•  Kjør varmt vann over elementet. Dette vil bidra til å fjerne smuss og skitt som kan gjøre rust fjerning vanskeligere. Hvis det er en masse buildup, og deretter bruke den myke babyen tannbørste for å få skitt ut av sprekker og hulrom.

•  Lag en rustfjerningspasta. Start ut med to spiseskjeer natron i bollen. Legg en teskje eddik i en tid før du har en tykk pasta som vil spre seg, men ikke løpe. Forvente noen fizzing.

•  Dekk rusten, delikat element med rust fjerning lim. Du kan la lim på elementet i opptil 15 minutter. Ettersom tiden går, kan du være i stand til å se rust "løft" i pastaen som eddik fungerer.

•  Scrub elementet med baby tannbørste. Bruk milde press og sirkulære bevegelser. Den natron vil hjelpe slipes av rust, men vil ikke ødelegge overflaten eller slutten av elementet. Hvis du ser noen flekker igjen, kan du gjenta behandlingen opptil fire ganger.

•  Skyll elementet av med varmt vann. Fortsette å bruke tannbørste å skrubbe av rengjøring rester. Elementet skal være perfekt og rust-fri ved slutten av renseprosessen.

•  Tørk elementet med myk, lofri klut. Ikke la det lufttørke, eller du risikere dannelsen av flash rust nesten umiddelbart.