Hovudside

Fjerning av rustflekker Fra Keramiske Gulv

by Walther

Fjerning av rustflekker Fra Keramiske Gulv

For en eleganse thatâ € ™ s både vanskelig å matche og enkel å rengjøre, er keramisk et optimalt valg for gulv. Laget av en prosess med å varme opp leire, er keramiske ofte brukt for alt fra fliser til å pryde vegger og gulv i baderomsinnredning, som toaletter og vasker. Hvis en rust flekk har funnet sin vei inn på din keramiske fliser, presenterer det et problem som krever litt mer enn en rask tørk.

Kremortartari


Sjekk din pantry for en mild og naturlig løsning til stygge rustflekker. Men vanligvis brukes i baking, er kremen av tartar en syrlig pulver som hjelper låne mykhet til bakevarer. Denne milde surhet er ikke bare nyttig for myke kaker og muffins, men for å fjerne skjemmende rustflekker på klær og andre overflater, slik som keramikk. Fukt området med en svamp og strø kremen av tartar over flekken. Med en fuktig klut eller svamp, skrubbe flekken til den forsvinner. Skyll bort kremen av tartar med vann og tørke gulvet tørt med et mykt håndkle. Hvis kremen av tartar alene ISNA € ™ t gjør det, fukte kluten med 3 prosent hydrogenperoksid i stedet for vann før skrubbe flekken.

Eddik og natron


Hvit eddik er en mild syrlig som spiser gjennom rust flekker uten å skade keramikk. Fukt en svamp eller klut med hvit eddik og dempe området før sprinkling natron på den. Baking soda er en veldig mild slipende som vil bidra til å skrubbe bort flekken uten å forlate riper bak. Skrubb området med en ren klut eller svamp. Kombinasjonen av eddik og natron vil bruse som gjør det enda mer nyttig som de små bobler bidra til å skjære gjennom flekken. Skyll området med en ren, fuktig klut.

Sitron og Salt


Frisk sitron juice er et svært effektivt verktøy for å bekjempe rustflekker og flekker forsiktig. Klem frisk sitronsaft på flekkene å dekke dem og la dem ligge i bløt i 20 til 25 minutter. Dryss salt på en fuktig svamp og skrubb området for å løfte rust flekk. Salt fungerer som en mild slipemiddel for å bidra til å eliminere sta rust uten å skade flis. Tørk området rent med en svamp og varmt vann og gjenta om nødvendig til flekken er borte.

Betraktninger


Keramisk lett får riper så noe slipende behov som må unngås, for eksempel skurepulver og børster som Dona € ™ t ha myk bust. Unngå å bruke klor blekemiddel og ethvert produkt som kan inneholde klor blekemiddel for å takle rustflekker. Klor reagerer med rust gjør flekken vanskeligere å fjerne.